03 August 2010

da product n da owner...

holaaa..lama kan tak update,huh sejak jd DUTA yg berjaya ni,i bz ngn bisnes yg baru,cehh~~mcm artis plaks..last week blk epoh,meet da owner saloon yg introduce ROSELLE tuh,heheh,besh sgt2 dpt hangout,but masa suntuk,dpt lepaks jap je,but pic sempat lagik kami snap,
 
syafina hair n beuty saloon
 
lihat lah ownernya..gojes ryte.heheh,oke then,bg sesiapa yg mahukan rawatan pape,just dtg je ke saloon nya,pasti akan mendapat layanan yg istimewa...n now aku try test da next product from dis saloon,i try 1st then i update kat u all sume oke..hehehe
by da ways thanks to fina coz treat me GCB from mcD..sedap dowh..sape yg tak rase lagik,g try oke..kami layan smpai menjilat jari kot... 
 
GCB~~i loikeee   
 
tgk2 mkn tak ingat dunia...

selesai urusan di saloon,kami g membuat onar plak kt jJ,haishh~~hari tu dan2 ada sale plak kt GUESS,waa...best2,then meet clique kat bodyshop,dh mcm reunion pon ada.kekeke..but best2.penat pon tak rasa...yg paling best dpt royalti lagi from owner...love u..ngee~~~

 


 wif k.zila

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com