Image and video hosting by TinyPic

02 September 2010

31 ogos & azam safura

aku rasa hepy sgt ble sambut merdeka kali ni...actually lame dh ada niat nk bertudung blk,but tak tau ble nk mulakan,so aku membuat keputusan yg bermakna dgn mengambil tarikh 31ogos2010 & sempena hari baik n bulan baik ni utk start ber'hijab' kembali...hee~~
bile tgk kwn2 bertudung,nampak sweet je,ske tgk,so aku pon nk nampak sweet gak..poyo kan
but bialah poyo ke hape,asalkan ku selesa

hee~1 more thing,agak kelakar ble tgk syg terkejut masa ktorg kua ari tuh,he say : eb comey~
ahaks,ske nya ble bf puji cm tu,ber bunga2 hati ni,mcm nk nyanyi lagu misha omar lak...






ntah lah..rasa selesa gak ble bertudung,yelah now even bertudung pon,kite still leh bergaya kan.tak bermakna bertudung just kena pakai bju kurung je kan...hopefully aku akan kekal bertudung pas ney,aminnn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. waaa~ bag0s2...sweet sgt2 *wink wink*

    ReplyDelete
  2. insyaa :)
    tp bf ang suka n trima x ang btudung.
    kot2 die nk gf die sexy hot spicy ke??

    -mira

    ReplyDelete
  3. mira-dye suke..dye kata kekalkan lh sampai ble2..

    yein-hee~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com