Image and video hosting by TinyPic

25 September 2010

SIBUK!!!

mesti org pelik kan,apa yg sebok...hee~actually aku lah yg sebok,mengalahkan PM!!
lame giler tak update blog neyh,dh bersawang kot.tp td masa sign in ok,tak de sawang pon.hehehe.
actually sblm raya ritu mmg dh start bz,g membeli belah membelah semua pasaraya2 di ipoh nun bersama adik-adik ku,then menghabeskan duet gaji yg disimpan,then apabila sampai nya 1syawal,jemputan kesana kemari juge ramai,tak tau nk pergi mana,tu pon byk umah sedara mara yg tidak ku hadiri~cewahh..
mulalah nk wat ayat poyo...
amboi sukenya adik aku sbb dpt abeskan duet aku





actually aku demam 1syawal tuh,ditambah pula dengan cirit birit yg tidak putus2,agaknya lah,if ada katil dlm toilet,mau je aku tdo dlm toilet,bygkan!sampai makan 3 kotak pil chekit-teun tu pon tak ok,sllunya ok je,sampai my lovely mom kena buat teh pekat lah kat aku,1st tyme minum,huh mmg kaw,rasa nk bwk kuar lidah dulu,then letak blk...tp nasib berbaloi2,pas tu dh ok.hee~
but even demam n cirit2 pon aku ttp senpat snap pic di pg raya,itu mmg tak buleh ditinggalkan.perkara wajib la katakan!



then,sambung beraya,jalan sana,jalan sini,snap2,sgt seronok taw,but ble dh kena start2 packing brg mula lah nk nages,dh kena g keje blk dikala sume insan sedang bergembira ber'reunion' bersama rakan2 mereka.sgt seday,but i sentiasa redha,hidup mesti diteruskan,eh eh!! knp lak ney,merepek lak,pekerjaan mesti diteruskan,kalo tak mcm mana intel nk terus maju jika pekerja yg berdedikasi ni cuti lelame ye tak.heheh~

n smalam baru aku cuti~hee..8hari keje,cuti 2 ari,dasat cikpura,cari duet byk2,nk kawen ni..
but smalam mmg best,hangout wif k.fara n.k.ani...mulanya nk g melawat org,then tk jd.so kami g lah melawat ke paggung wayang & membeli tiket cite PIRANHA...
waaa..sangat gempak dh sangat best,but budak2 jgn tgk,haihs bahaya..tp cite ni byk potong,tu yg tak best,duration just 1hour20mint je...tp berbaloi2...

then perjalanan diteruskan ke popular,hanya utk yg fofular ye,hehe,biasalah..tiap2 bulan,saya akan menghabeskan duet utk membeli novel2 yg baru,see~semalam je 4 novel aku borong.hahha
kalo lah popular tu papa aku pny,alagkah bahagianya hidup ni...
but ok lah,jgn tamak ye...bulan dpt kite borong ag...
MARILAH MEMBACA~hee...


amek kau!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com