Image and video hosting by TinyPic

04 September 2010

spegetti & DIARRHOEA

actually smalam aku ada training,then blk awal, around 1130 dh abes...mulut ni plak dh bape ari dh nk mkn spegetti je,then ada niat lah nk msk sendiri,sllu k.hani (housemate ku) je yg mskkan...heheh budak mls lah katakn,tau mkn jew...then,blk from training,aku pon straight away g kedai & memborong bahan2 utk msk spegeeti..
wahhh semangat2 ney~
 
bahan utama~
tp dlm semangat2 tuh,blk bukan trus msk,layn FB dulu,golek2 tidur dulu...
then terjaga kul 4lebih,spegetti tak jugak masak2..hahahah,teruk tol.then dh nk dekat berbuka baru sedar,apakah yg harus dimkn utk berbuka,nasib lah ada kebab yg ditinggal kan utk ku oleh surya, (housemate jugak) heheh...then dlm kul 6.30 baru lah msk dapur n cr bahan2...masak jugak lah,bahan dh bli...
 
 then dengan jayanya bau2 kuah spegetti telah menusuk kalbu ku..wahhh jadi lah,1st tyme msk,ada lah nampak rupe spegetti & bau2 spegetti...
 
 
 tadaaa~byk giler hotdog.hahahah
 
 
pas je azan,aku pon apa lagi,dgn semangatnya mkn aku pny spegetti yg baru dimasak td...waaa sedapppp,
tapiiiiiiiiiiiiiii...bibir ku rasa mcm membengkak,lidah lak rasa mcm nk terkeluar~
alamak pedassss..huh huh...
seyes mmg pedas giler...nk nanges rasa,then aku pon tny lah k.hani,mengapakah spegetti aku begitu pedas..

then k.hani berkata : 'yg kamu buh cili sampai 3 senduk tu wat apa,k.hani suh buh 3 sudu jee'

hahahah..ptt lah pon,masa salin resipi tak nk btoi2,kan dh salah,so padan muke aku...
ptt lah kaler dye pon lain mcm je,then pas mandi sume,aku pon berehat2 lah sambil tgk tv,tp perut sume rasa lain mcm,yelah,baru pas mkn spegetti yg HOT gitu,tak pe lah..lex dulu..ok lagi kot...
then kul 5,aku bgn sahur,minum2 then perut dh rasa lain je...
apa lagi,aku pon berangkat lah ke toilet,waaaa nk tau bape lame aku duk toilet? 35minit kot...
sampai sahur pon habes.hahahha.
adehhh dasat tol penangan spegetti pertama ku...
tak pe.pas ni wat lagi mst oke... 


syg say : wahhh meriahnyer...hahha
mmg meriah sampai cirit aku...
 
 
 
 
-THE END-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com