Image and video hosting by TinyPic

28 October 2010

gudbye INTEL & hello RTM

INTEL

hepy deepavali♥
 
meninggakan tempat yg kite dh terasa amat2 selesa mmg payah.that i feel.today last day aku kat intel.sedih bangat,terasa sgt2...terasa kehilangan.thanks to kwn2 yg wat mkn2,n kumpul duet sama2 utk bli give kat aku,budi baek kalian mmg takkan ku lupakan.
kalian mmg TERBAEK!
 
 
 
kakak2 syg!

thanks korg!

POLO watch...waaa!
 
even kite baru je lepas wat jamuan,korg stay buat lagi utk pemergian saye!
mmg terharu. 
air mata yg dititiskan sewaktu bersalaman dgn anda2 semua bukan lah palsu.
its come truly deeply from my heart...
itulah part yg paling sday skali..sesak rasanya saat2 nk tinggalkan korg. 
thanks jugak kat anda2 yg bg semangat kat saye.hopefully di majlis pernikahan saye nt kalian2 semua akan hadir. 4 da 1st experience keje,ianya amat menarik sekali pabila berada di INTEL.
thanks to k.ila yg bg extra give kat saye!hehehe.kotak nya mmg cantek.
4 k.ti jugak.when i saw da give,i will always remember ouls.
i LOVE u ouls sooooo much!

thanks jugak kat membe2 seangkatan yg join intel skali sbb bwk mkn kat 
PUNCAK MUTIARA!
yg best sbb saye dibelanja mereka.ehehehe...
mkn kaw2,lupakan DIET ya!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com