Image and video hosting by TinyPic

22 October 2010

let's GUESS ♥

yes! tyme to merepek b4 sleep.
today i get purse yg di idam2 kan. GUESS pink+purple wif diamond.hee
nasib masa nk g bli td btol2 ada tgal 1,fuhh~ kalo tak musti aku kuciwa.dh lame kucari2 akhirnya ku temui.
aku pon tak tau,knp aku addict sgt ngan guess ni.dr dulu lagi,tambah lagik wif jam dye.design mmg cantek,rasa mcm nk kawen ngan toke kedai guess tu kan...heheh.*gatai.
tak pe lah.yg penting dh dapat purse tu kan,Alhamdulillah....


guess by marciano


purple,pink,kuning,oren.


muah♥♥♥

then yg paling menarik today is, i g cr brg hantaran..weee cm tak disangka2 kan.i dh nk jd tunangan org.
syg! im so exited lorhh...
we all g cr bekas2 nk letak2 brg,nk tunang so tak byk sgt kot,simple2 je,but mmg rambang mata,kat ipoh ni,tempat fofuler utk cr opcoz la JALAN KUALA kan.mmg sape yg nk kawen sume g sana...
brg dye pon reasonable n nice...
tp yg terlbay exited nya opcoz my mom lah kan.dye nk tu,nk ni.yelah nk wat kenduri anak 1st lah katakan.
love u mom.i just follow u....

then 4 da next step,next month nk g cameron n cr fresh flower puleks! wee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com