Image and video hosting by TinyPic

17 October 2010

rasa nak NANGES!

hari-hari terakhir aku akan berada di INTEL,susah nk describe perasaan yg aku rasa skang..dikala menaip skang,air mata menitik2 jatuh~tak tak tau apa yg aku sedihkan.ak tak tau apa yg aku nk luah kan.ntah~ but hati aku berat.aku syg.syg kwn,syg tmpt kerja yg aku rasakan amat selesa buat ak skang ni.aku ada kwn yg memahami,ada kwn yg boleh buat aku gelak.dan juga boleh buat aku menanges! arggghh,knp aku selalu harus melalui jalan2 yg berliku dikala aku sedang mengecap bahagia! 
dulu,tak dinafikn mula2 ak dtg cni.aku benci tmpt ni,tak da apa,busan,teruk,but now.i feel totally different! im hepy...but,sekejap je.tak smpai setaun.lag sebulan aku genap setaun duk sini,but i have to go!! 
aku hepy.aku syukur ke hadrat ilahi sbb dpt gov, myb ada hikmah disebalik semua ni.aku tau.mgu depan segala nya berakhir,aku akan tinggalkan KULIM,tinggalkan INTEL,tinggal kan KTC yg menjadi rumah kedua ku. berat hati aku, siapa yg paham apa yg aku rasa skang...
di tempat baru,aku kena belajar benda baru,cr kwn baru,its hard to me.ramai yg pretending,now days susah nk cr yg ikhlas.... aku sedih sgt2.rasa nk meraung. anyway. tiap detik akan berlalu,setiap jam akan berlari,hari akan maraton meninggalkan aku...aku tetap kena pergi.tu keputusan yg aku dh buat..1st experience working. i cant forget till da end.i love u all..hope korg takkan lupakan saya yg bernama zarith safura or cik pura ye! 
Ya ALLAH Ya TuhanKu KAU permudahkan lah jalan ku! amin~

ahad : 17 oct : 11.48pm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com