Image and video hosting by TinyPic

29 October 2010

sikit2 lame2 jd bukit~

dh lama dh mata ni dok tgkkkkk je tabung botol susu atas almari makeup tu...makin ari makin penuh,simpan nk dekat 3 taun dh,bygkan lah,dr smbung dip kat poly dulu start simpan,then skng dh benti keje intel dh,baru nk penuh.hihihi..truk btol,rajin tol meyimpan,tu lmbt penuh tuh.


manyak x!

rini ada kelapangan di sblh ptg,nk kua mls,so i pon amik plastik kecik,then amik tabung n stapler.
ce teka nk wat pe???heheheh♥
pe lagi.nk kekah lah duet tabung tu.nk bli hengpong baru lah.hp aku tu rasa sejak 2 3 bulan neyh mcm suke hang (alasan nk bli hp bru) hee~ syg lah kate cm tu.tp agak btol gak statement syg tu.
so nk dekat sejam jugak lah kire2 n pack2 duet tu.akhirnya selesai, DAN dgn bangga nya aku kire duet tu.
FUYOOOOO!!!

bape2?cpt kire.
ada 150rm tuuuuu...hehehe.ok lah tu kan.trade in hp lame.then suh syg tambah sket.ngeh3.bijak kan aku ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com