18 November 2010

1day afta aidiladha !

sungguh teruja rini,saye sampai ke RTM hanya dpn 15mint perjalanan.drive tetap mcm biasa,tp nk tau knp???sbb jalan kt KL lengang,sume org blk kg coz raya haji.hee~ 1st tyme rasa cm ni sejak smpai kat kl neyh. =) msk keje pon kul 8,kul 7 dh sampai,pny lah awal.leh dpt anugerah pekerja cemerlang neyh.kan kan.hehehe.so dgn tidak membuang masa,saye pon dgn rajinnya nya membaca novel, hadiah from *NORHANI IDAYU sblm benti from intel dulu ( dye neyh mmg giler2 pny kaki novel kalo korg nk tau,setiap novel dye ada,ckp je apa,skali bli novel mmg 4,5 buah taw )... kan membaca AMALAN MULIA.hehehe wekkks! 




then agak2 kul 730 i pon bersiap2 lah pakai pepium,sembur sana sini,then kua lah nk nek opis.hehehe.then jalan pny jalan opppsssss tkejut,knp ada LEMBU kat atas bukit tuh,dye tgk jeeeee aku.hehehe,sian tgk dye,dye mcm ckp kat aku "hye safura,selamat pagie,saye nk kena sembelih ptg ni" dye tgk jee aku,ish aku pon tgk lah dye blk...then aku pon meneruskan perjalanan naik ke opis dgn hati yg sayu =( (org kate kalo kite sian kat lembu yg nk sembelih tu kite tak leh mkn daging dye kan.so mmg tak nk mkn lah) isk3...kan dh rugi,sape suh kesian...

ada 10 ekor kot lembu...

takpe lah.lupekan kisah lembu !
then harini aku dapat batch,heheheh,kelakar dowh pic kat batch tuh,adoiiiii....
tp takpe lah kan,kalo tak suke leh terblk kan je batch tu,asalkan sng nk msk opis,mls tol pg2 nk jumpa guard2 tu nk mintak pas. =)
kelakar kan~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. lepas final ne baru dpt habeskn 2 buah novel. hee :P

    ReplyDelete
  2. hehehe...ske bc novel gak yek...ok2.stdy dulu tuk final.

    ReplyDelete
  3. ouch..statement kamu tu..,"mmg giler2 pny kaki novel".
    tuk info sume la kan.., sbnarnye cite2 nk bukak library novel..heheh..,doa2 kan la ye..:)

    ReplyDelete
  4. eh lupa plak..
    dkt batch tu ni ic ke??? x bahaya ke buh no ic??
    xde WWID ke?

    ReplyDelete
  5. k.hani-heheeh pastikan cita2 itu terlaksana ye.
    aah ic.mana plak nk ada world wide id.k.hani jgn nk merepek.hehe

    ReplyDelete
  6. nnti fura beli novel cinta 3 suku...
    ok gak cite tu.. aritu niat nk bagi novel tu, tp kat sini xde.. KL aje yg ade pun... :(
    susah la kat sini slalu aje lambat sampai.. k.hani cari novel yg publish bulan 10 pun xde lg kat sini..huhuhuu..Suh makcik k.hani cr kat KL pun xde lg.....

    Pasal ic plak..kenapa gov nk appear ic no kat batch ye.... bukan ke ic no tu sbg personal identiti yg mcm dok iklan kat tv tu.....klu dh "personal" kenapa harus ditayangkn dkt batch??

    sape nk jwb ek???

    ReplyDelete
  7. yeke.tu lah,baru nk tny k.hani apa novel baru yg best.owh kt kl ada eak?kat popular ke ada kedai novel nya.hmm ntah lah k.hani.tu org pelik gak mula2.knp letak ic.bukan private ke.but ntah la.

    ReplyDelete
  8. mggu lepas k.hani beli novel coke and sundae... ada lawak gak la....
    dkt popular ade... aritu kat KL, k.hani beli dkt papular gak la.... ")

    nway.. cantik blog. hihihihi...

    ReplyDelete
  9. k.hani-yeke.hehehe nk bli gak lah.nk pinjam dh jauh dh pong.heheh.hmm cantek ke?tgu k.hani pny blog neyh.heheh.

    ReplyDelete
  10. blog k.hani....!!!
    hurm.. I'm not the one who is creative in the arts hokey..
    kata org utara.. satgi jd cacamerba...nall'la punya comot if i do the blog decoration.. hahhah..
    xpe la..jdi silent reader pun okey dh...

    ReplyDelete
  11. ala knp lak..buat je.tak de nya cacamarba...hmm jd silent reader pon if ada blog sendiri kan best.buat jeeee.i wait 4 ur blog. =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com