Image and video hosting by TinyPic

29 November 2010

bandar-i

ngeh3~suke suke oh suke...
psssttt nk gtau ni,smlm kan i g i-city taw,myb korg2 dh berjuta2 kali g kan.tak heran dh,but sian kat i,baru je nk g ni.haih~lambt sket.msa mula2 msk tuh,waaaaa sgt santekkkk,dh lah mmg jenis yg ske tgk lmpu2 neyh,then ada lak kaler2 kan,waaa lagik lah teruja.



then kami pon jalan2,then rasa mcm ada org merenjis2 air,haih~ merenjis gapo.tu bukan renjis,tu hujan namanya.bukannya sket2,trus lebat weyh.adoooiii rugi 10 hengget cm neyh.then dh ujan pe lagi,blah lah,lagi mau tgu ka...tape2,syg kate t kite repeat ag eak.yeay~
suke,later kite g,snap ag pic anyak2 k syg,ni pic sket je,tak besh la...
tp ok lah,ada gak pic n pose yg terbaek,hehehe.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. x leh bla lagu....comey cam aku lah..!waawawa..

    ReplyDelete
  2. wekkk! ak pny blog,mst lah cumell cm ak.heheh

    ReplyDelete
  3. aku yg tgk..opkos lah aku yg comel..;p

    ReplyDelete
  4. hahaha.. cumell ek?? best la i city tu.. bila leh bawak saya g sana??

    ReplyDelete
  5. ari 2 da pegi tapi x puas...
    nak pegi lg skali...
    bila agaknya ea...
    ^_^

    ReplyDelete
  6. br skali smpi i-City..tuepun xsengaja pi with my sis...time tue xbwk camera pun..tp snap a few pic with my sis nye kamera....'

    makin lame makin byk mende di tambah so smakin menarik laa kot..hmm..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com