30 December 2010

disebalik kisah bola

cewahhh tajuk entry cm gempak je kan.
padahal bukan apa pom,just nk cite sal 2 org budak kenit neyh.
yg chumillll bangat.
yang atas tu abgnya. -akhil
yang bawahnya tu adiknya -esha
heheheh if korg tgk pic ni ce tgk gayanya.same kan.
dorg ni if nk berpicca2 dorg ada pose tersendiri.hee~
2 2 tgn kat pp then buntut tonggek sket.hehehe so suweet.
yg si abg ni petahnya berkata.if org suh ckp laju je dye ikut.
if dye paham apa yg kite tny dye akan jawap.
if dye tak paham,dye ikut je blk pertanyaan kite tu.hehehe.
so kelakar oke!

haritu atokknya suruh lah halau kucing.
org kalo halau kucing ckp lah syuh~syuh~
ni si abg ni bukan syuh~ tp dye g jerit kt kucing tu "halau kucing" "halau kucing"
hahahaha aku yg menegoknya ni nk gelak guling2 dh.naik keras2 perot ni gelak.adoiiii budak2 ni.

"halau kucing halau kucing"

then smlm i g umah dorg ni.nk tgk bola.haih~punye lah suke tgk gelagat dorg.
dorg call i "aunty rara"
so suweet tgk cara dorg sebut.R tu ada slang tersendiri.hee~
kat mana org sibuk,kat situ gak lah dorg ada.
org nk isi borang keje dorg pon nk isi gak.nk pegang pen jugak.haih~layan kan jelah nakkkk.

nasib ada makcik yg rajin melayan ni.
akil tu bukan peace lah.heheheh
hehehe bile suh dibuatnya peace,tak reti pulak dye.jenuh dgn sedaya upaya nk buat.
tak jd2 jugak.hehehe.
tp akhirnya setelah berkali2 practise.
.
.
.
.
yeay!akil berjaya.hehehe.jd lah akil.asalkan ada rope peace tu.hehehe
next tyme aunty rara dtg umah ag k.auchhhh~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. hai...terharu sgt..sy ada dlm list my love ni...hehe...keep in touch k!! btw..tahniah akil berjaya bt peace...dgn baju upin ipin lg..

    ReplyDelete
  2. heheeheh yelah.i ske bc blog u.tu yg ada dlm list tu.hee~

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    kanak2 yg byk ragam selalu byk imaginasi.. dan berani...

    ada masa suka jugak kanak2 yg mcm nie.. sgt suka sebenarnya..

    mak cik rara.. tolong layan k? hahaha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com