Image and video hosting by TinyPic

25 February 2011

excited.

Assalammualaikum.
knp tajuk entry excited?hah.sbb sok i nk blk epoh.
mlm ni je tido kat kl.sok mlm dh leh tito kat katil sendirik wif bear-bear gendoot yg giler besa.
blk keje td trus tido,penat sgt,wat pe ntah,padahal duk je dgr motivator ckp.
bangun-bangun je trus angkat kain then amik beg blk kg then pilih baju-baju yg nk di bawa pulang.
eceh~
jenis i,if nk blk kg,sume benda nk bwk blk.baju2 plak cam nk pindah blk epoh trus.
padahal cuti 2 hari je.tp tak tau knp,sume nk bwk.but dh sampai epoh,
bukan pakai pon,pakai baju yg ada kt sana gak.
tak tau lah,dr duk kulim ag mcm tu.
but today i try to sorting baju n brg-brg yg nk pakai je,sbb blknya naik bus.
mls nk hangkut manyak brg.buatnya hujan,mendapat laaaa.
td i dh seprate,sok mlm smpai epoh,just pakai bju yg ada kt epoh.
sabtu g datingmating ngan booboo sepasang baju,mlm plak,sepasang.
ahad lak g kenduri BFF syg kata nk cr bju kurung baru,so save space.
then sepasang bju blk KL balik.then tuala kecik.then yg penting-penting tu.heee~
fuhhh im trying my best to fix it.
makeup pon same.i'll try bwk yg perlu je.
krim,powder,eyeshadow,eyeliner,maskara,lipstik,blusher.done.
tak perlu bwk manyak-manyak k.hehehe.
dh.jom tido..sok nk travel.cehhhh~
fuhhhh~its hard.
p/s : yang kelakarnya.nk jugak capai sehelai dua shirt lagik.sumbat-sumbat.kalo koyak zip.padan muka aku!

23 February 2011

bile adik kembar aku dh KURUS SIKIT!

Assalammualaikum.
just wanna story bout my lil twin sis.hee~ b4 magrib td dorg call.just nk bgtau yg dorg dh kurus. SIKIT. oke.hahaha funny oke kakcik. dorg kata cm ni, 

"kakak,kakak,org dh muat sua jeans kakak yg dulu-dulu tu." 
kakak tny : "sua yg mana?"
"ala sua yg kotak-kotak mcm bambang punye tu,kaler coklat tu"
kakak kata "lagik"
"baju-baju kakak pon org muat gak"
yang adik pon kat blakang terjerit-jerit,but tak dpt dikesan apa yg adik ckp.

adehhhh~ mati aku,abes sume baju-baju aku dorg dh selongkar n try. nampak nya aku kompom kena bli baju baru n seluar mmg tak leh pakai dh if dh dapat kt dorg.

bambang = abang

gabungan couple baru.REMY ISHAK & MAYA KARIN

apa uolsss think bout new couple ni eh?
eh eh actually dorg bukan couple.kan dorg digabungkan utk 1 movie baru.
i just saw dlm iklan je.dorg duet dlm lagu yg ala-ala gitu.
for me gabungan dorg ni oke lah,but i think tak seSWEET farid kamil & lisa surihani
suamsuam kuku kaki
terBAEK!

22 February 2011

Awas, "Love Bite" Boleh Sebabkan Serangan Jantung/Strok!

Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan oleh kekasihnya. Wanita yang tidak dinyatakan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.

Kes itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.

Para doktor mengesyaki wanita itu diserang sakit jantung walau pada mulanya gagal mengesan puncanya. Mereka kemudiannya memeriksa kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemukan punca serangan sakit jantung berkenaan.


Gigitan asmara itu menyebabkan kerosakan pada pembuluh darah itu dan pembentukan darah beku. Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok. 
 
giler ah.mmg takot.hati-hati eh.jgn over.pasai-pasai sakit jantung nt.
 
sumber from : farhati masliha =)

21 February 2011

Kursus day 1st.

Assalammualaikum.
alohaaa~today my 1st day course.
ala dh masuk dlm Gov ni bese lah kan,kusus sane sini.
actually kusus ni nama i takde pown.
but disebabkan my opismate nk bersalin bulan 3 nanti,
so dye cubecube selitkan nama i.then dpt.hee~
thnks k.lynn.nanti dye nk tinggal kan i 3bulan.yelah skng kan cuti bersalin3 bulan.
lame woooo.tapetape.nanti tunggu my turn plak eh.
gatai*
actually i ckp kat org i g kusus induksi.but pg td baru tau.
belom ag for kusus induksi.ni kusus penyiaran Radio & Tv.
ahaksss~perasan lebay kan.
dushhh.tombok pp sendiri.
dpt beg merah tu.alahai.takde ke beg pesen lain sket.
 pepagi td,pembukaan for kursus dimulakan dgn En Roslan Mohamad 
*asal lak aku wat ayat skema ni.ngat MC ke?
fuhhh~mmg best lah.yelah mana taknya.ketua kaunselor lah katakan.
bile dgr je dye ckp,mst nk gelak.ayatayat yg diucapkan mmg diluar jangkaan.cayalah!
dye kata,kite kena bersyukur bile kita dh dpt keje ni.
dlm sektor awam.ever gaji tak besar mcm swasta,but ttp kena syukur.
kena fikirkan di luar sana yg ada degree,ada master,but menganggur.
bile membeli,kena pandai bezakan mana yg wajib,harus dan sunat.
then lastly dye pesan,"bile kite masuk dgn 1gred tu,
pastikan bile pencen nt kite dh ada di gred yg lagik tinggi dr gred mula-mula kita masuk dulu".
sbb nya.hah pk lah sendiri eh.
hee~mula nya mmg tak leh nak biasa kan diri ngn keadaan ni.
but ble dh dgr motivate cm ni.rasa insaf jap.
ramai lagik kt lua yg mencari kerja.
kita yg dh kerja ni merungut-rungut lak.knp tak pernah nk syukur.
*ahh dh lah pura,jgn nk membebel2 lagik kt sini.
kejap je insaf ni.jap g bile tak dpt apa yg nk.mula lah mengamuk ngamuk blk cm org giler.
eeeiiiii terok btol perangai kan.stop!
sambung blk.
biasa lah,bile dpt motivator yg best mst cepat je masa berlalu kan.
then lunch,yg bestnya breakfast,lunch n minum ptg sume disediakan.
wahhh jimat,hehehe.
ble dh masuk sesi ptg.mula lah masingmasing dh nk mula main snooker.
mata tu mcm nk kena pacak ngn lidi je.berat je.tambah pulak ble motivator tu ckp pasal,
graf la.gelombang la,apa la.adehhhhh~seksa batin ni rasa.
nk tunggu kul 430 tu pny lah lame.then apa lagik,ble nk elakkan diri tidor,
masing2 mula lah menonjol kan bakat yg ade,apa eh.ce teka?
hee~nasib aku dapat mengawal diri dr melukis benda2 lain.lukisan budak sblh tak smpt nk amik.tgu sok2 eh.hee~
 hahaha melukis.mcm-mcm benda nk lukis.si ainul budak sblh aku tu lagik lah.
ada ke lukis spiderman.tak de ciriciri kewanitaan lansung.hahaha.
then dilukisnya alien rambut pacakpacak.dye ngat i tak pasan lah tu.
haiii layan kan jelah labu.
p/s sory ainul.andai kau terbaca entry ni.akk termengata kamu.
kamu sentiasa maafkan akk kan.hahahaha.
i have more 3week 4days.argghhhh lame tu!
sabarrrr jelah. =)

19 February 2011

Anugerah Seri Terpaksa.

Assalammualaikum.
actually ktorg wat xtau je ngan anugerah ni.
yelah tak de kena mengena pon ngan kami.
but pada suatu pagi yg hening,
sedang kami berborak borak sambil memakan roti bom,
tetibe-tibe!bos kami ada dibelakang.
adehhhh~
so dye pon invite kami,dye kata tgk fax bout ASA ni.
if nk g,bg nama nanti dye signkan.but bile kami g tgk fax tu,katanya,
TEMA : blink2 n keemasan.
hah!mati lah mak,mana ada baju lagu tu.hahaha.
actually kami tak perlu pon pakai cm tu.bukan artis pon kan.
just bese2 je.but kami mmg tak nk.mls lah.dh lah penat,pindah opis.
then trus kena g dr opis.tp last-last kena PAKSA g.
so "kami yg menurut perintah" ni g lah.
ouch kelakar,ngn pakai baju dr pagi nya,ngn tak mandi nya.just trus g.
adoi amat kurang keyakinan diri masa tu.
tgk artis,tgk org lain sume wangi wangi.
maluuuuu.rasa nk blk je.tp slumber je.kami kan cool.
hahahah.
nk kata best?hmm ntah la.mlm kami g ni bukan live.(18hb)
tp ada gak anugerah yg disampaikan.
nk live tgu 19hb yeks.myb oke kot kan.
fuhh nasib gak tak live.ada artis yg nk g amik anugerah,tibe2 tumit kasut patah.
malu kot.sian dye.but tak perlu sebut nama lah kan.
tak baik malukan org.tp yg i cite ni tak malu kan dye ke ek?
adoiii terok aku ni.hahaha.
ramai gak artis yg dpt tgk live,yg best tgk adira.mmg kecik je dye kan.
hee~so comelssss la dye.
so next just wait 4 19hb yeah!
hahaha relax je pakai baju opis.  
hah!cik adik baju kuning yg paling exited skali.
kecik je cik akk ni.
 haih~tu jelah.tak gempak sgt pon.ada pass utk ABP x?baru semangat sket.

17 February 2011

silly clumsy

Assalammualaikum.
huh!just luahan petang.
i just dunno n a bit weird wif my life now!
everything happen out of my control
& clumsy
& make me fell sooooo silly.
i just can follow,cant stop all da thing.
arrrgghhh.
why why why.
'they' just give an order n i HAVE to say YES all da tyme.
no objection.
am i ROBOT?
am i have no feeling?
i dun want this kind of life.plzzz.
im not here for being ur **** oke!
but still like b4,i have no choice.
still have to say YES YES & YES.
damn!

16 February 2011

wedding fair again.

Assalmmualaikum.
kikiki.rasanya ni kali kedua kot buat entry bout wedding fair.
yelah,dimana ada wedding fair.disitu ada kami kan.
hee~wedding fair kali ni sangat menarik.
tema nya my fav colour.PINK!.
awesome oke.
fuh.dekat pintu masuk je nk nmpak byk pink.
sukenya.dkt pintu entry tu ada kump yg main alatalat ni.tak tau apa benda nya.
tgk kt banner tu,gamelan.
owh ni lah gamelan.idak tau pon.terok tol i ni.
adeh~panggggg,sepak pipi sendirik.
bajubaju n pakej sume nya sangat menarik.
tp yg byknya kt situ pakage video n photog.
ramai sgt dh kan comp yg buat photoshoot for wedding ni.
mst agak susah dorg nk attract peep kan.
n one more thing,price.if lagik murah lagik ramai suke.=)
i ada lah jugak duduk jap n dgr cik abg ni story bout pakage vid dye.
agak menarik,buttt around 3K.adehhh~
naik pekak telinga dgr price tu,
for me,i more prefer to photog la,sbb bukan sume org nk duduk n tgk vid kn.
but if picca,ramai yg nak tgk.n senang nk bawak g memana.
but dh trend kan skng.ada gak rasarasa gatai mcm nk buat gak.
papepon tgk bajet eh. "kata en.booboo" =)

sangatsangat nice huh!
i dunt care.nk buat mcm ni jugak.
meja makan for vip.pink hitam.
fresh flower diganti kan dgn ballon.
OMG.sgt cantek.idea coming.
teettttttttt.teeettttt.teeetttttttttttttttttt.


salah satu comp photog.sape tak kenal kan.
adeh~ada yg tak kenal gak?kalo tak kenal hantok pala kt meja.
hee~
one more thing kt sini ada jugak khidmat sewa kete pengantin.
kalo sape nk berarak naik kete ala2 old scholl yg ada tin kling.kling.kling yg
gantung tag just married tu leh lah sewa sini.

ala ala cm ni lah.comells kan?
oppssss kete lah eh.cik adik tepi kete tu model oke!
hehehehe.
cik adik ni pom dh exited giler tgk pelaminpelamin kt dlm ni.
dh cop n simpan kad saidatulnisa dlm purse dye dh.
=)
ouchh lupa nk tunjuk gaun pegantin yg i agak suke n nk dijadiakn inspire.

taaaddaaaaaaa.nice kan.
but ni tempah taw.but nk sewa pom boleeehhhh je.
but bile tny price dye.
oppssssss.mcm nk terburai isi perot.
kalo mak ni artis boleh lah nyah.

astro Fest.

Assalammualaikum.
adoi.dh basi dh cite ni.tp tak kire.nk update jugak.
bukan apa.penat giler lah,tak larat nk update la.
just nk cite,sabtu lepas i menempek kt astro fiesta.
hehe.org lain yg keje astro,org lain pny family day.org lain yg nyebok.
ala,ada pas lebay.so ok lah kan.bukan kena byr pon.
family.
mkn free.mainmain free.buat face art free.
sblm ni tak pnh lah buat faceart.ni dh free.layankan jeeee.

agak poyo disitu ye.
tp yg malang nya.sampaisampai je BJ,ujan.so terpaksa lak bergegas ke pentas dye.
dh la lapa.tak mkn apa pon dr pg.smpai ujan lak.malang nya.
nasib ujan jap je.smentara tu smpt lah mkn n.lemak sebungkus.
sedap gak.tp beselah.benda free.4suap je mkn.dh abes.
=(
takpelah.lapik perot je.tmpt cm tu nk mkn byk2 mmg tak de lah kan.
beratur sket pny panjang.mls la.
then jalanjalan.snapsnap picca.then blk.






hahahaha.kelakar kan.
nk tuggu konsert abes mls plak.kaki dah xleh go dh.
so kami blk dgn bhg nya.
(ceh dh mkn cite dlm buku cite donggeng lak.)
ahhhh pedulik! =)
*dpt la tgk raja lawak musim baru ni live.
ok lah,dorg tak sombong.(myb sbb blum popular ag kot)

nazmi aku lupa.
eh ni bukan eh.ni abg minyak gas.

jujai n pasha.besh.
but ada kump gurl yg agak tak popular tu sombong giler.nyampah lak rasa.
bukan hebat pon.*ala beselah gurl kan.haih~
*amy search pon not bad.hensem.ouchhh.
then jumpa lah salah sorg ahli kump sepah tu.pom tak leh blh.
jln ngn gf nya.adik radi OAG?i pon tak pasti.but dorg lah yg kata.
pon menyombong.hengat kami nk tegur ko ke?sory.bukan ensem pon.
gf dye pon bajettttt je.yelah,mst dye kata "BF haku artis,ko hado ke?hahaha"
do i care?!
haih~yg ak emo lebay lak knp kan.bia lah dorg.asalkan hepy.chill.

14 February 2011

sometimes!kadangkadang

Assalammualaikum.
kadangkadang hati dan fikiran kita ni mmg tak menentu,
kadangkadang juga hati ini sering menipu.
katanya dia tidak suka pada "kejutan" benci katanya.
tetapi,kadangkadang bila tiada kejutan.dia menantikan kejutan itu.
tapi,tatkala dia menanti kejutan itu,kejutan itu tak wujud,
dan tidak akan sama sekali wujud.
akan tetapi,
kadangkadang juga,kejutan itu hadir apabila dia telah berputus asa.
apabila kejutan itu dtg slps berputus asa.
semangat muncul kembali,dan senyuman pula terus terukir sendiri.
dan kadangkadang pada saatsaat itu.
dia suka pada kejutan.
dan sangatsangat suka pada kejutan.
wahai hati.
tolong lah jgn membohongi.
katakan lah yg kau suka.
dan jgn lah menipu hatimu.

p/s : myb ada yg tak faham bile bc post ni.abaikan~
lahirnya entry ni slps harapan utk menerima surprise hampa.
dan tibetiba surprise itu hadir =)
thnks booboo gendoot!







RADIUSITE!

sejak terbaca wall post k.ika kt wall dye yg dye dh bukak butiknya kt rawang.
i trus jd excited giler nk g.ahah!
terok kan.ntah lah,minat n adore giler kt k.ika ni.
tgk shawl dye,tudung-tudung nya,sangat cantek n kemas taw.
tp tak leh bli sllu.kalo bli sllu alamatnya kalo lapa kena geget shawl tu sket2.
yelah duet abes bli shawl.hee~
pas oder-oder ngan k.ika,then i decide nk g je butik dye.
so sbtu lepas g lah butik dye kt rawang tu ngn ousmate.
wahhhh~sangat cantek oke butik nya.
purple n pink.
my fav colour ag tu.k.echa pon sgt friendly taw.
tp yg sedaynya tak dpt pon jmp k.ika.
tak pe lah.lain kali nk g lagik.hehehee~
yg bestnya.i bli inner neck je.but dpt bag exclusive from Radiusite.
ORIGINAL oke!
wif k.echa

pink begnya!
pink kaler.OMG sgt best.
suggest to all.g lah kebutik.leh tgk shawl n tudung2 live.lagi cntek dr dlm pic.

p/s : terkejut ble nk masuk butik sbb depan butik ada 3 beg besar bungkusan2 tuk pos kt cust.
k.echa ckp sehari almost 100 pack have to pos.wahhh~ kau hado!

13 February 2011

dato' siti VS opRah winfrey

oprah oke!jgn memain.haaa.
kini dato kite pon nk buat prog bualcara.
ala-ala oprah gitu.hee~
cayalah dato' now siti bukan saje menyanyi tp dh jd pngacara.
actually start prog dato ni smlm,12 hb,
but smlm i sebok ke astro fiesta so tak smpt nk tgk.
so rini.tungguuuuuu!
9pm dpn tv,kt astro RIA eh.
see!sape tetamu nya?hebat.


11 February 2011

tag from NADIA puleks =)

holahhh! smlm adik NADIA mengeTAG i.hee~
rajin sungguh eh mereka.btw thanks dear.
best gak Q nya.
lets checkitout!

Pernahkah anda rasa 'hot'?
bukan stakat pernah je.always rasa HOT.
hot style
hot stuff
hot geram
hot FM

Upload wallpaper yang anda gunakan sekarang.


Ceritakan pasal wallpaper tersebut
owh sudah mmg tidak disangkal lagi yg i sukesukesuke pink.addict wif pink.
n loikeeee fairy tail story.
1st-RAPUNZEL
2nd-CINDARELLA
3rd-MERMAID
4th-SNOW WHITE
5th-ALADDIN
6th-ntah hape ntah.lupe plaks.hee~

Bila kali terakhir anda makan pizza.
hehe last week kt epoh.tu pon sebab redeem hot tiket yg exp 31JAN.
rugi je nanti if tak reedem.

Lagu paling terbaru anda dengar...
owh lagu ni baru dgr mlm td.
sedap gak lagu dye,btw mmg ikut lelagu from dis band
agak jiwang la,but lyric dye bestbestbest!
KANGEN BAND-JGN BERTENGKAR LAGI

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
doing my work,upload vid TRILOGI CINTA

Selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
  • kakak (from my siblings)
  • ra (my mom n dad n sedaramara)
  • pura & poo (bff)
  • aunty rara (sejak my fren sume dh dapat baby)
  • rara (blogger)
  • sakura pon ada gak org panggil,exspecially chinese
Tag lagi 5 orang
Siapa orang no. 1 kepada anda?
fren sejak i amik sijil di PUO till now.my ex-housemate too

Katakan sesuatu pada orang no. 5?
tolong jgn perasan hensem

No. 3 ada hubungan dengan siapa?
fify (her GF)

Bagaimana pula dengan no. 2?
hmm tak sempat tny

Kata-kata cinta dengan orang no. 4?
haih~merepek.dye gurl

5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag
mereka semua HEBAT!

10 February 2011

99 & 100 Followers

wow!sgt tak sangka akan dpt cm ni.
i ngat lagik knp i start berBLOG ni.
dulu masa keje kt INTEL kulim,i duk ngan housemate i,
k.hani & su.kami ni keje shift,satu hari tu kami keje mlm,so blk pagi.
pagipagi tu dh jd habit kami bile blk kami akn tgu 1 makcik ni.
MAKCIK rempit.
nk tau sbb apa kami pgil makcik rempit?
sbbnya kawasan yg kami duduk tu kwsn mcm private sket,tak leh nk niaganiaga tepi jalan.
so makcik ni mejual nasi lemak dgn menunggang motosikal.
dye bwk moto ngan laju nya.
bukan mcm nk meniaga,dh mcm nk merempit je dh ropenya.
kami ske giler la nasi lemak dye n i suke giler cucur badak dye.
1 hari tu i nk bli lah cucur badak dye.
tp dh abes!
then boleh makcik tu ckp kat i,
"owh cucur badak dh abes,orgorg tua je yg ske makan cucur badak ni"
oh my GOD!
so makcik tu nk pgil i org tua lah yek.smpai ati makcik tu,
i cite lah kt ousmate i,dorg sume gelak.
hahahaha.then start dr peristiwa tu lah k.hani kata,
"pura kena buat blog lah"
heheheh nice gak.acc mmg dh ada,just tak active.
then slowslow post entry sllu,then sllu blogwalking.
lamalama dh jd habit lak.harihari msti kena bukak blog.
n now nk wish thnks to akk EIDAMIMI & cik AMIRA yg menjadikan jumlahnya sbyknya
lot of thanks! muahhhh.
n now nk berazam nk jd blogger hebat like cik epal yg rajin giler update n followersnya gila gempak,
tgk lah 1 post dye bape komennya.AWESOME oke!
& blogger2 lain yg i follow.
chaiyokchaiyok!


09 February 2011

DUAPULUHLIMA.

tag from cik moon =)

""Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tag. You have to tag the person who tagged you. If I tag you its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.""

FACT *slalu benda yg benar n betol kan & yg tak boleh disangkal lagik kan
1-  im a gurl,not yet a woman hee~
2- name zarith safura zahari,zahari & zauyah daughter cant be another daughter ya!
3- from ipoh n always love epoh
4- warna kulit,tak putih,tak gelap *kalo bley nk putih 
5- like to talk talk
6- love to laugh like crazy woman
7- addict to PINK 
8- like GOLD coz SAFURA means GOLDEN
9- cant live without my family n my fiance
10- become someone wife end of this year *InsyAllah doakan

HABIT
11- mls nk mengunyah bile mkn.
12- now i suke order nasi grg kampung 
13- afta mkn mesti kena minum ROSELLE *semangat to kurus
14-malas minum air
15- tak boleh pakai baju berulang-ulang kali *kena bli baju baru sllu even murah pon xpe
16- cepat naik darah
17- tak boleh tgk acc NIPIS nanti mesti rasa sakit otak
18- tak boleh tgk kereta kotor *but sejak duk kl i kena redha dgn keadaan itu =(
19- suke menangis smpai bengkakbengkak mata bile ada prob
20-  suke solve 1 mslh cptcpt.tak boleh hold lelama,tak suke
 
GOAL
21- buy my own house next two year
22- wanna be a good wife
23- want to maintain my weight *dont want to see 69kg AGAIN!
24- wanna be a gorgeouse bride in my wedding day
25- nak buat kenduri 3hari 3mlm masa kawen nt =) 
 
done!


p/s : cik moon,sory lambat buat homework.bz sket.hehehe.

dapat jugak tgk HANTU.

tajuk mesti nk gempak kan.
tp actually sian kt i.
i rasa i sorg je lah manusia kt malaysia ni yg tak tgk lagik muvieee kelakar giler giler crazy ni.
"HANTU KAK LIMAH BLK RUMAH"
hahahaha~siankan.org lain dh 40kali tgk.
i baru nk tgk.haih~
takpe lah.tp yg lagik seday nya,tu pon baru td je dpt.
cari cd pon tak jumpa.
masa tayangan nya ritu asal g je wayg FULL.
asak g je wayg FULL.tak paham la.
sedangkan org lain dh tgk nk dekat 10 kali.
tak nk kasik chance langsung kt i kan.
so,rini dh dpt muvie tu,i nk tgk smpai 40 kali.
bia sampai leh hafal sume dialog2 nya.hahahaha =)


08 February 2011

SEOUL-LOVE LOCK

hye-hye.hah! sape tgk cite awan dania smlm.
kali ni bukan nk buat ulasan lagi.hee~
just nk ckp-ckp bout tmpt yg dye g smlm.
SEOUL-LOVE LOCK

i tetibe cam teruja tgk tmpt tu,before ni pnh dgr-dgr je.
but smlm tgk kt dlm cite awan dania.
xsempat ag nk wat research sal tempat ni,
but dr sedutan-sedutan (cewahhh ayat) dlm cite awan dania yg ditonton smlm,
ianya cam tmpat "couple-couple" dtg.
then bli padlock,tulis nama-nama n ayat-ayat cintan cintun kat atas padlock tu,
then lock kt tmpat yg dikhaskan.
kononnya cam cinta mati lah kot.
dh lock tak leh bukak2 dah.cewahhhh~
masa bercinta mmg sakan lah.bli solex beso-beso then lock.
ce try tgk bile gaduh cane?rasa cam nk amik solex beso tu,hentak kat pala BF-BF sekalian.
hahahahah~
but bercinta mmg sgtsgtsgt best.
JOM BERCINTAN RERAMAI =)

budak 12 tahun bercinta_bil telefon 2K

waduh-waduh-waduh.gawat nehhhh.
masa ngah drive blk keje td,dgr lah hot fm.
yelah kan ptg-ptg ada rancangan der-der-der tu.
ble topiknya best berminat gak lah i nk dgr kan.
topiknya.
"bil telefon paling tinggi yang pernah anda dapat"
haahahahah,bile dgr je tajuk tu,terus senyum sorg-sorg.
bil tepon i paling tinggi 300rm.
takde lah sampai riban-riban kan.
TAPIiiiiiiiiiiiiii.....
sempat nanges dulu sblm byr.
sape suh,salah sendiri gak,
giler sgt nk berFB sampai tak sedar yg fon terCONNECT ngan line tepon.
hampeh betoi.cek-cek bil 300rm
calling-calling lah hotline dye,konon mcm nk marah lah ni.
cewahhhh then malu sendiri bile dye ckp internet usage je dh 270rm.
bil aku just 30rm.
arrrgghhhh rasa mcm nk lempang diri sendiri masa tu.
padan la muka aku.
then pas tu mmg fobia n tak pnh dah on9 pakai phone.
rasa mcm nk tukar pakai 3310 je.
ada hengpon canggih-canggih pong payah gak.

hah berblk sal cite budak 12tahun ni.
i pon tak tau kebenarannya.
just kieran bc sms yg dye hantar je.
dye pnh gayut ngn bf nya sampai bil 2K.
padahal umur 12 je baru.
adehhhh~dasat budak2 ni.i dulu nk pakai fon pny lah takut.
kena mintak kebenaran mak n papa dulu kot.
kalau lah anak aku!ak suh kawen trus.gatai sgt.
cewahhhh.

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com