Image and video hosting by TinyPic

28 April 2011

Aaron Aziz sekatil dgn Maya Karin?



actually ni sedutan dlm movie OMBAK RINDU.
dr pengarah Lagenda Budak Setan tu.
i g tgk wayang kot cite tu. =)

dlm cite ni Maya Karin as a gurl yg innocent
and lisa lak jadi gurl yg ala ala ganaz gitu.
mcm terbalik lak watak dorg ni kan.
but myb lisa nak try somthing new.busan kot bwk
watak baik je.i ada baca novel ni.but dh tak ingat sgt.
rasa mcm nk g tgk jugak cite ni.tp kalo tak best.
i bako wayang tu.ngeh3.
sume nk main bako bako je ni knp ntah la.

btw nk komen piccy Aaron n Maya tu.
hmm selumber giler dorg kan.
wife aaron tak jeles ke eh?dlm piccy tu jelas
kot bdn dorg mcm bersentuhan.hmm if i
tak tau lah cane.mst dh jeles giler dh kot.
patut lah tunang i bukan artis kan.
if not mau ada yg perang kat set kang. heee~
yelah.dunia hiburan skng kan.no limit.
kalo ada limit filem tak laku lak.
so chill~tepuk dada tny selera eh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. eh, citer ni buat movie eh? baru tauu

    ReplyDelete
  2. bila filem ni nak ditayangkan?

    suka lah novel ombak rindu tuu

    hehehehe~

    ReplyDelete
  3. wife dy mesti jeles kot..
    weh weh..lisa jadi ganazzz??..
    suka maya pulakk lahh hahaha =p

    ReplyDelete
  4. eh aku x tau pon weh.....!bile tayang movie ni..??adaptasi novel ombak rindu ker..????bgtau aku bler kuar citer ni....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com