23 April 2011

apabila PENYOKONG & PEMBANGKANG blogger HEBAT bertarung

tadi lepas habis ML i pon on lappy & melawat site.
log in FB & blog.log in blog bese lah tgk entry entry baru.
masuk FB tengoktengok ada PEPERANGAN berlaku.
between who?

biasa lah,i rs u oulllsss sume dh tau kan.
Penyokong & Pembangkang blogger hebat "BH" ni.
apabila BH ni men'wrote' somthing di wall nya.
ada lah sesetengah followers tegar dye ni emo.
marah sgt gayanya.

but,bile di fikirfikirkan balik betol gak apa yg BH
ni cakap.dye just insan biasa.just blogger.
bukan artis mcm LISA surirumah tu.
*ni bukan sesi kipas menGIPAS ye.
*just my opinion.

BH ni myb feel annoying bile bloggerblogger
ni post link masingmasing kat wall dye.
mst lah menyemak wall dye.

even kite pon bile org tag mcmmcm iklan n pic 
pon kite mst marah kan.if blog kau hebat.
org akan FOLLOW.tak yah nk promot link kt 
WALL blogger yg fofular tu.

kan ada group SB,GB,Apesal,mcmmcm lagik kan.
if u just backlink entry yg berkaitan dgn BH tu ok lah jugak.
ni kalo iklaniklan ke.blogshop ke buat apa?
then bile followers tegar BH ni menyuarakan
ketidak puas hatiannya,mula lah penyokong pon dtg,
menentang hebat.
tak pasal pasal menjadi peperangan hebat.
lol.bile dh ada penambah perisa,mst lagi sedap kan.
*sakit jugak jantung baca 1 1 td.

moral of da story,jgn lah berbalah.
if dh tak suke,just unlike or unfriend je.
tak payah nk mengata BH tu kat wall dye.
bile sorg attack,ada 10 org defend dye.

n bile dikaji kaji.betol jugak.
she just blogger.not artist.
dont blame her.

chill~

7 comments:

Natasha Farina Arifin said...

chill yayang..chil...hehehehe..kita takder hado2 pon kan?kan? kan?oh sebab kita tak fofular kot..kuikuikukuikui

rara pinkmafia said...

natasha- aah kan.myb sbb kite tak fofular.tp rs nya dorg tak yah lah bergaduh lak kan,mcm tak best je.

HonEyBuNNy said...

macam2 dunia blog sekarang kan..

dah xmcm dulu la..

kita kena duduk diam2 sudah dalam blog kita kan..hehe..

jaga blog kita je..hehe

mykhalis said...

ini kes dalam facebook ke? kalau dah otai wat je fan pages sendiri..hehhe

Miecyber said...

Wow...what a war...

Projek Pintar MAS

joebudu said...

hahaha..macam2.. blogger skang ramai gile publisiti.. sebab tu men post je link kat mane2 fan page...

Syuxer said...

BH tuh sapa ye??kita x tau plak ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...