14 April 2011

. BEN ASHAARI GEGAR LAGI


tak nak ketinggalan?
nk join?
click je link kat atas ye.
senang spt memakan M&M kan.
chill~

19 comments:

akutetapaku.com said...

gegar...gegar...gegar!!!!

singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

akutetapaku.com said...

gegar...gegar...gegar!!!!

singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

FARISZ@AZ.Com said...

Follow your blog.


JOm Joint.Blog akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan

FARISZ@AZ.Com FanPage

faisal apardi said...

gegar...gegar..jom gegar....

http://faisalapardi.com/

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
kau silap besar

top post;

Anwar hadi :)

ben ashaari gegar lagi

nafsu tak terkawal

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

anismelon said...

salam..sambung gegaran..anis dari kump. 2 no 54..salam perkenalan..:)

♥MiKa FasHa♥ said...

gegar, gegar dan gegar lagi..mika datang melawat sambil menfollow..:)

Rahmad said...

gegar sambil follow dri segment abg ben...

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

fizan wan pani said...

gegar..

http://fizandanfamili.blogspot.com/

teruna9752 said...

singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Ulat Bulu

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

sueMUNCET said...

datang menggegar..
awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

cik Ida said...

datang kasi gegar kat sini.. salam kenal yer.. ^_^

nur ikhyar dee said...

Saya datang mengegar juga walaupun lambat!

^__^

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...