Image and video hosting by TinyPic

14 April 2011

. BEN ASHAARI GEGAR LAGI


tak nak ketinggalan?
nk join?
click je link kat atas ye.
senang spt memakan M&M kan.
chill~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. gegar...gegar...gegar!!!!

    singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. gegar...gegar...gegar!!!!

    singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Follow your blog.


    JOm Joint.Blog akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
    Peraduan

    FARISZ@AZ.Com FanPage

    ReplyDelete
  4. gegar...gegar..jom gegar....

    http://faisalapardi.com/

    ReplyDelete
  5. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    ReplyDelete
  6. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam..sambung gegaran..anis dari kump. 2 no 54..salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  8. gegar, gegar dan gegar lagi..mika datang melawat sambil menfollow..:)

    ReplyDelete
  9. gegar sambil follow dri segment abg ben...

    http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  10. gegar..

    http://fizandanfamili.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

    http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Mai melawat Si Ulat Bulu

    ReplyDelete
  13. kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  14. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  15. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  16. datang menggegar..
    awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
    takde paksaan ye..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

    ReplyDelete
  17. datang kasi gegar kat sini.. salam kenal yer.. ^_^

    ReplyDelete
  18. Saya datang mengegar juga walaupun lambat!

    ^__^

    ReplyDelete
  19. SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com