29 April 2011

bile angkat SUMPAH jd trend

ntah lah kan,tak faham.angkat sumpah dh jadi mcm mainan.
sket sket nk angkat sumpah.i pon tak faham knp.
yg sorg nk angkat sumpah,yg sorg tak nk.
tak faham lah.i tak menyokong manamana pihak.
here i just want to say that,tak semestinya yg
angkat sumpah tu tak salah,dan tak jugak org yg tak angkat
sumpah tu salah.dan juga sebaliknya.
dunia akhir zaman kan.semua nya dah tunggang terbalik dh pon.

“Saya berani bersumpah pelaku tersebut (lelaki dalam video seks yang didedahkannya bersama rakan) adalah Datuk Seri Anwar Ibrahim (Ketua Pembangkang) kerana saya sendiri berada di lokasi itu dan dalam paparan video berkenaan."

"Saya juga ingin mempelawa semua pihak yang meragui kebenaran ini untuk turut hadir menyaksikan upacara berkenaan kerana kami, Datuk Trio bertanggungjawab sepenuhnya atas pendedahan ini dan demi Allah Yang Maha Mengetahui, tindakan diambil ini semata-mata bertujuan menzahirkan kebenaran."

kalau ye nk mengangkat sumpah.knp kena pelawa semua org?
i dont know what peep out there think bout this case.
but for me,im really upset and bile lah nk berakhir kes ni.
sgt tak larat nk dgr propapropa.even sume ni tak de kena
mengena dgn hidup i,but our country.tak faham!

sumber : metro

2 comments:

kucing said...

entah apa nak jadi...
mcam2 tduhan...
tp asyik x mngaku jer die 2....
patot berhenti jer..
x sedar diri btol

Miecyber said...

Perbuatan mereka memalukan orang Islam sahaja..

Kantoi . Part 2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...