28 April 2011

blog sesumpah

kawan i pagi pagi td dh buat i gelak besar.hehehe.
pas i post entry pagi td kat FB,fren i ni komen lah.

"weh, background blog ko mang auto tuka2 kaler ke?"

lol...tkejot den...sbb after sminggu aku tgk die tuka...ingtkan ko pilih design camtu, ahaks~~ tp nice, slalu tuka2 kaler :)"

yein,u make me smile lah pagipagie.
+ mood i sangat lah baik pagie ni.sbb today is khamis.
sok nak balik epoh.sgt suke yawwww!

actually i ni tak boleh stick ngan 1 benda,tak leh tgk benda
same je.mesti nk tukartukar.mcm dekat rumah i,
bile dh bosan,i akan ubah rumah,
jap jap TV depan pintu,jap jap
TV blakang pintu,jap jap almari kat tengah,
jap jap kat blakang.mcm tu jugak bilik. =)
dan mcm tu jugak lah blog i.

jap side bar kiri,jap kanan.sila lah pening bila
singgah blog ni yek.heeeee~
but i suke lah,tak tau knp.mmg suke berubah ubah.
kalo stick ngan benda tu sangat lah bosan.
mcm tak de kemajuan lak rasa.*poyos.
chill~

jom singgah blog member i neyh. yein


7 comments:

@ dramatic @ said...

elok ler tu tukar2.. idak le pink aje yer.. hehehe...

ehh..kita dh tag awak join GA.. gi tgk blog kita ekk..

tak pun klik ni : http://sichumelpinky.blogspot.com/2011/03/jom-join-giveaway-pertama-peony-pinky.html

dia pun sngt pink...mcm kamu juga... =)

kucarkacir said...

best la klu auto..nak jugak >,<

Firdaus Kasim said...

jarang2 ada blog girl warna ijau.. hehe

Liza Razak said...

rajinnye tuka2 selalu.kalau saya...bertahun lagi laa br nak tukar..hee

Ardini Humaira said...

hehe ingat ada kena sumpah tadi :D

Ardini Humaira said...

dear.. vco RM37 + postage RM6 = RM43 ;) ada freegift.. kalau still berminat leh isi order form kat entry tadi tau. thanks!

ღ p!nk veLvet ღ said...

pergh~ siap aku tertag kat cni, ahaks! tenkiu2 sbb promote blog aku :) *wondering pasni kaler pe laks* hahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...