24 April 2011

BOOOOOOO to AF9

td baru 1st tyme tgk AF9 full dr start sampai habis.
eeeuuuuwww super geli n benci n tak suke.
knp eh.sume terok sgt.tak sehebat AF dulu.
mcm Hafiz,Adira,Akim,Stacy.

& jugak tak sehebat mentor.mentor lagik best kot.
mentor lagik lah, independent je.ada sorg je mentor.
AF ni mcm mcm cikgu ada.tp tak HOT pon.
today dorg diberi pilihan utk pilih lagu sendiri.
knp pilih lagu yg selamat je?knp tak tunjuk kemampuan.

kata ada tenaga pengajar.tp tak komen.
pelik lah. seriously ckp AF ni jual muka je.
bukan bakat dorg.seday lah.

yg g nyanyi lagu sepanyol tu knp.
yg g bwk stand yg dekat hospital tu knp?
yg sebok nk jd roh tu knp.haih.xpaham.

elok lah yg tersingkir & yg gugur td tu.
mmg patot lah.yg si FIR tak dpt masuk tu,
tak yah lah nk berdrama nk nanges nanges atas pentas.
geli lah kot.muka je macho,tp nk nanges nanges.
alahai~ lemah i tgk kot.
out! 
out!
yg TERpilih masuk td chaiyokchaiyok lah eh.

moral for today : AF9 out!  

6 comments:

Cik Aish said...

huhh...sokong seratus peratus. sume nyanyi teruk walaupun diberi peluang pilih lagu sendiri. nape dorang ni?

ingatkan af last mesti lg bagus. tp stil pilih yg takleh nyanyi gak. klu tkleh nyanyi pun, at least ada effort la nk ubah. tp tiap mgu sama je.

haa sokong yg bab fir nangis tu..apa kes la. adusss..malu betul laa

yg si roh tu..nasib baik dah gugur. haha

rara pinkmafia said...

aish-fuh2...hehehehe.betol2.ntah pape dorg ni kan.apa guna ada tenaga pengajar pon tak tau lah.hmm FIR tu bajet je..nyampah.

zureen said...

memang out!
zureen nyanyi lagi sedap kot ;p haha!

Never Ending of Art said...

Setuju! penah skali tertengok masa makan dekat kedai makan.. x best langsung.. ramai yg x boleh menyanyi.. ape la diorng nie... drama je lebih..

the girl next door said...

AF baru xbest..byak yg nak show off je lebih!!

mOoN said...

AF9 memang hampeh...isk!!
hope pas Fina and Hazama masuk,,
ada effort diorang nak berubah...
coz both junior tu ada vokal yang mantap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...