28 April 2011

dah follow ke belum eh?

go to blog sesape
click FOLLOW
then dye kua mcm piccy bawah ni.
click GOOGLE

masuk password.

10 comments:

Syuxer said...

kalau kuar camtuh,kiranya awak dah follow u..saya pun dah pernah camtuh..bila check rupa2nya dah follow dia hehe

Syuxer said...

eh silap cakap plak..maksudnya awak dah follow dia..:)..

Shaherah said...

kalau mcm tu makne nyer dh follow.. ^_^

Cik Azizah said...

jijah selalu jd cmtu.dah folo tapi tak bertambah kat follower dia so terpksa buat cmtu..
kalau tak kita lom follow lagi dia tau!

Miss Shikio said...

dah penah kot... hehehe

CIK TOM said...

tue maknanya dah follow...cik tom selalu camtu...jadi terlupa dah follow or belum..

Cik Aish said...

hhuu..betul2..klu kuar mcm ni..means kt dah follow dia..:)

mykhalis said...

ringkas dan mudah faham

Miecyber said...

Saya pun selalu terlupa..huhuhuhuh

Sony Play Station di ceroboh pengodam

aisya said...

sy pun selalu camni gak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...