Image and video hosting by TinyPic

28 April 2011

dah follow ke belum eh?

go to blog sesape
click FOLLOW
then dye kua mcm piccy bawah ni.
click GOOGLE

masuk password.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. kalau kuar camtuh,kiranya awak dah follow u..saya pun dah pernah camtuh..bila check rupa2nya dah follow dia hehe

    ReplyDelete
  2. eh silap cakap plak..maksudnya awak dah follow dia..:)..

    ReplyDelete
  3. kalau mcm tu makne nyer dh follow.. ^_^

    ReplyDelete
  4. jijah selalu jd cmtu.dah folo tapi tak bertambah kat follower dia so terpksa buat cmtu..
    kalau tak kita lom follow lagi dia tau!

    ReplyDelete
  5. tue maknanya dah follow...cik tom selalu camtu...jadi terlupa dah follow or belum..

    ReplyDelete
  6. hhuu..betul2..klu kuar mcm ni..means kt dah follow dia..:)

    ReplyDelete
  7. sy pun selalu camni gak.. =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com