Image and video hosting by TinyPic

21 April 2011

"FACEBOOK" kad kawen Zed Zaidi

sape lah bg idea dye buat kad kawen cenggini kan.
sangat cool.mmg kenal kat FB,then kad kawen pon 
FB punya front page.
sgt cool n creative yaw!
tahniah sape yg men"design" tu kan.
sgt teruja tgk.i nk buat cam tu,but tak kenal from
FB cane eh?tak leh lah kan.heee~

jom usha jap.

how?cool kan.so suweeettt!
pas ni mst ada yg tiru.

(Zed Zaidi, 31, atau nama sebenarnya Rozaidi Abdul Jamil bakal menamatkan zaman bujangnya dengan Natalia Mustafa Kamal, 28, pada 29 April ini)

nk bg lagik? HERE
thanks CCI.td jumpa kt blog dye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. hehe ur welcome dear
    takde hal pnye ;)

    ReplyDelete
  2. pehhh sama lah kisah dia ! lepas ni confirm nk tiru HAHAHAHA :p

    ReplyDelete
  3. aien-sweet kan.moment tu yg besh.

    nazira- hehehehe thnks.

    farahanis- tiru2,jgn lupe jemput akk.

    ujang-sape?i ke?hehehe

    ReplyDelete
  4. Cool...mesti kaki main FB yang design nie...Hehehehe

    Robot halus

    ReplyDelete
  5. hahaha aku baru je nk baut mcm ni time nk kawi nnti..ada dah org buat..basi dahh
    hahaha stylahh

    ReplyDelete
  6. wah! dah nak kawen ka?

    baru tahu.. hahah~

    kreatif lowh, jeles nie.. erkkk! >_<

    ReplyDelete
  7. mie @ aah kan.sempoi giler kan

    far8 @ hehehehe ala boleh je buat.hehehe.buat bentuk lain lak.

    aisya@ kan kan.comelsss.

    shiko @ hehehehe aah.29april ni. jgn jeles.t shiko buat gak eh.

    ReplyDelete
  8. salam singgah.. creative dia sgt nie :-)

    ReplyDelete
  9. smartla kad cmtu..idea yg bgus ni...suke2..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com