21 April 2011

"FACEBOOK" kad kawen Zed Zaidi

sape lah bg idea dye buat kad kawen cenggini kan.
sangat cool.mmg kenal kat FB,then kad kawen pon 
FB punya front page.
sgt cool n creative yaw!
tahniah sape yg men"design" tu kan.
sgt teruja tgk.i nk buat cam tu,but tak kenal from
FB cane eh?tak leh lah kan.heee~

jom usha jap.

how?cool kan.so suweeettt!
pas ni mst ada yg tiru.

(Zed Zaidi, 31, atau nama sebenarnya Rozaidi Abdul Jamil bakal menamatkan zaman bujangnya dengan Natalia Mustafa Kamal, 28, pada 29 April ini)

nk bg lagik? HERE
thanks CCI.td jumpa kt blog dye

12 comments:

nuraien said...

peh..sweet..=)

nazirah said...

hehe ur welcome dear
takde hal pnye ;)

Farahanis Waheda said...

pehhh sama lah kisah dia ! lepas ni confirm nk tiru HAHAHAHA :p

Ujang9897 said...

comel..

rara pinkmafia said...

aien-sweet kan.moment tu yg besh.

nazira- hehehehe thnks.

farahanis- tiru2,jgn lupe jemput akk.

ujang-sape?i ke?hehehe

Miecyber said...

Cool...mesti kaki main FB yang design nie...Hehehehe

Robot halus

Far8 budak baik said...

hahaha aku baru je nk baut mcm ni time nk kawi nnti..ada dah org buat..basi dahh
hahaha stylahh

aisya said...

kreatif sgt.. =)

Miss Shikio said...

wah! dah nak kawen ka?

baru tahu.. hahah~

kreatif lowh, jeles nie.. erkkk! >_<

rara pinkmafia said...

mie @ aah kan.sempoi giler kan

far8 @ hehehehe ala boleh je buat.hehehe.buat bentuk lain lak.

aisya@ kan kan.comelsss.

shiko @ hehehehe aah.29april ni. jgn jeles.t shiko buat gak eh.

aNis said...

salam singgah.. creative dia sgt nie :-)

akutetapaku.com said...

smartla kad cmtu..idea yg bgus ni...suke2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...