28 April 2011

JENIS BLOG yg i TAKKAN SINGGAH buat kali KEDUA & KETIGA


  • blog yg mempunyai FONT yg mengusik hati nurani ( berpintal-pintal mcm font dlm kad kawen tu
  • FONT yg KECIK giler
  • FONT yg berkalerkaler mcm PELANGI
  • blog yg ada LAGU background yg HARDCORE.aduhhh sakit telinga ( thnks jugak to yein my fren.dulu dye penah tegur i pasal i buh lagu kt blog,dye kata kdg2 org tak suke bile kite buh lagu,sbb ble dorg BW.dorg pasang MP3 dorg.then clash ngan MP3 kite.so dorg takkan singgah lame.betol nasihat tu.thnks yein)
  • blog yg byk sgt gadget,sampai hang PC or LAPPY bile bukak blog kau.
  • blog entry nya merepekrepek.i tak cakap sume entry i bagus. but if setiap entry dye just tulis "bosan lah,tak tau nk tulis apa,saje je.heee~" takpon "i mkn nasi ayam je lunch td,then ada piccy nasi ayam."haih.sabo jelah.
  • blog yg memaksa-maksa i follow dorg blk.i will follow them if blog dorg best.tp kalo byk sgt gadget mcm xbest lah nk masuk.
moral of da story,kebanyakan blog yg i follow sume best.kecuali blog yg tak dpt dikesan di mana link nya.



17 comments:

Miss Shikio said...

T___T

sob..sob.. T___T

blog kita ok x?? (nada sedih)

hahahahha~

Ardini Humaira said...

tak suka orang asik suh follow dia.. kita reti la follow bukan tak reti kan. hik3

no_answer said...

sokong !!!

mOoN said...

yunk,,,blog moon ok x?

isabelle said...

setuju!!!
asyik membebel benda yg sama je..apa dia x fikir ke sebelum buat entry?

the girl next door said...

bLog ai =)

*mata memandang atas..tangan di dada*

ilanilyana said...

haha setuju kak..

Mhicya Utami Ramadhani said...

very passionate enthusiasm huh?
hahaha ya i think so , sometimes things like that very annoying :D
btw nice blog :)

oh, ya visit this link too,
and follow if ya like it :D
http://mhicyramadhani.blogspot.com/

Miecyber said...

Harap harap blog saya tidak di masukkan dalam kategori di atas...Hhuhuhuh..

Sony Play Station di ceroboh pengodam

Never Ending of Art said...

Setuju dengan semua diatas! hehe...
tapi blog sarah pun macam banyak je gadget gak.. Hmmmm... nak salahkan gadget ke nak salahkan line internet yang lembap.. hehehe..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

isu ni dah ramai bangkitkan... blog2 mcm tu kebanyakkan blog adik2. memang kebanyakkan blogger tak suka blog mcm tu.. even sy pun kdg2 bingit jugak.. masuk je dgr lagu. lepas dia punya widget aduhai nak komen pun susah. block button post comment. pastu jenis letak iklan melayang. ikut jer scroll tu.. kdg2 smpai nak baca entri pun susah

sarah mohamad said...

yg penting tak suka blog yg ada lagu dgn ada penuh dgn gadjet. lagi satu blog yg tulisan sambung2, sampai tak boleh nak baca.

syaz@rozelt said...

hehe..gembira ade dalam bloglist rara~ setuju sangat dengan semua point tu..kalau sendiri dah start membebel pon teringat takot ade orang x suka bace..

Tengku Nizam said...

bernas ! sape2 pun tak suka datang blog camtu , huhu , tp awk selalu datang blog sy , maknanya awk suka blog sy kan ? kan ? ke suka sy ? hehehe

ayleencutegirl said...

alaa.. rara ni mngade tau ! baru nak pasang lagu kpop. nak feeling budak remaja.. cancel lah.. ekkeke :P

daur ulang said...

mampir dulu sebentar di lapak ini..
http://www.youtube.com/watch?v=oha5NP6lY0c

Munirah said...

blog kite mcm mane? bnyk merepek tak? T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...