15 April 2011

lidah panjang,bahasa melayu ku hancus!

arrgggghhh tidakkk.
y my tongue?
dah berbelitbelit ni.
mcm ular sawa dh ni
cakap pon dh tak betol.
ada kah lidah dh semakin panjang.
tu lah.suke lagik snap pic terkeluar lidah.
kan dh kena.
eh tp seyes ni,perasan jugak,
nk sebut lain keluar lain.
apa lagik,mmg stok kena gelak lah kan.
fuhhhhh~ 
myb after this i have to careful when speak.
or i mmg kena speaking je.
tak leh ckp melayu.
dussshhhh~ hentak kepala kt dinding.
tak perlu kot nk poyo.erk!

mcm mana nk baikkan lidah ni.
nk ckp elokelok blk.takmo kena gelak.
tak pon dsbb kn byk pakai 
shortform dlm msg kot kan.
hmm boleh jadik jugak.ehhhh~
takmo takmo.

8 comments:

Anonymous said...

takmo takmo 2 pun shortform msg yekk....=P

rara pinkmafia said...

anon- aah lah.baru pasan.hehehe

Solihin Zubir said...

apa susah.. potong la skit lidah tu kasi pendek.. hehehe...

rara pinkmafia said...

solihin.z @ heheheh sakit la kalo potong...

ieda said...

ahahhahah ada gaya ular lah dikk .. ekkeke buat mcm tuu :)) tapi cute ..

rara pinkmafia said...

k.eida-heheheheh takotnya.pas ni tak nk buat ag lah cm tu.hehe

Jijahh @ f.k said...

heheh nak kena sembang slow n steady ... kena banyak berbual dengan kawan ...
heee jijah pun penah jadi gitu ... asyik tersasul sebut jerr ...

HARITH ISKANDAR said...

tak pun fikir dulu sebelum bercakap..sure boleh :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...