27 April 2011

mcm mana nk FOLLOW balik kalo mcm ni.


nampak kan piccy kt atas ni.
just nk mintak pendapat blogger blogger lain.
if kite nk follow blogger yg follow kite ni kan,
kite click kt piccy dye,kua mcm diATAS ni.
mcm mana kite nk cr link dye if dye tak tinggal jejak eh?
hmm dh lame dh i cr solution dye.but tak jumpe lah.
dh blurrr dh ni.

15 comments:

GeminiGurlz said...

selalunya saye cari kat pakcik google... taip nama dieorg..kdg2 jumpe ga..hehe

the girl next door said...

haaaa!!!
safura..i slalu gak dpt yg mcm nie..
tp smpai skang xtau solution
bLurrrr jugak!!!

Hanny Quinn said...

Haha...Sama la...I pun kalau jumpa benda alah ni, i pun tak tau nk click mana untuk follow..haish...

Cik Aish said...

hurm ramaiiiiii mcm ni..so tk dpt nk follow blk

Syuxer said...

saya gak pernah alami situasi sedemikian..bila dia camtuh,redha ajelah..nak wat guane dah dia sendiri x updatekan profile dia..

Shaherah said...

shera wat2 x nmpk.. dh mmg xleh wat pape.. mmg dh x dpt jejak.. >.<"

Miecyber said...

Owner tu perlu set kat profile dia supaya orang lain boleh follow dia balik..

Makanan terlarang

♥MiZz-siHa♥ said...

slalu gak dpt mcm nie...xdpt nak follow balik..

Miss Shikio said...

masalah jugak kalao mcm tu...

haishhh!

Ujang9897 said...

ramai gak mcm tu..hehe

tu pasal keluar entri tuto ni

http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/cara-letak-pautan-link-dalam-profile.html

buat la kasi follower tau

Ujang9897 said...

amik la..kasi creadit ke blog jer..hee

dwaty said...

guna google la... tapi kalau tak boleh gak... terpaksala abaikan... saya selalu terkena... tu yang siap buat entri cara nak letak link...

ieda said...

aah lah dikk .. akak selalu gak org yg folo mcm nie .. dah tu mcm mana .. akak dah lah x pandai nak gode2 nie .. last2 hai2 bye2 huhuhu

diana said...

abaikan saja..
hehehhe..
benda ni dah banyak blogger yang buat
cara nak setting supaya link dia keluar.
tapi sebab dia sendiri tak ambik kisah tu bukan salah kita kalau tak follow balik..
heheheh

Munirah said...

sy pun ade masalah yg same :( hurmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...