Image and video hosting by TinyPic

27 April 2011

mcm mana nk FOLLOW balik kalo mcm ni.


nampak kan piccy kt atas ni.
just nk mintak pendapat blogger blogger lain.
if kite nk follow blogger yg follow kite ni kan,
kite click kt piccy dye,kua mcm diATAS ni.
mcm mana kite nk cr link dye if dye tak tinggal jejak eh?
hmm dh lame dh i cr solution dye.but tak jumpe lah.
dh blurrr dh ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. selalunya saye cari kat pakcik google... taip nama dieorg..kdg2 jumpe ga..hehe

    ReplyDelete
  2. haaaa!!!
    safura..i slalu gak dpt yg mcm nie..
    tp smpai skang xtau solution
    bLurrrr jugak!!!

    ReplyDelete
  3. Haha...Sama la...I pun kalau jumpa benda alah ni, i pun tak tau nk click mana untuk follow..haish...

    ReplyDelete
  4. hurm ramaiiiiii mcm ni..so tk dpt nk follow blk

    ReplyDelete
  5. saya gak pernah alami situasi sedemikian..bila dia camtuh,redha ajelah..nak wat guane dah dia sendiri x updatekan profile dia..

    ReplyDelete
  6. shera wat2 x nmpk.. dh mmg xleh wat pape.. mmg dh x dpt jejak.. >.<"

    ReplyDelete
  7. Owner tu perlu set kat profile dia supaya orang lain boleh follow dia balik..

    Makanan terlarang

    ReplyDelete
  8. slalu gak dpt mcm nie...xdpt nak follow balik..

    ReplyDelete
  9. masalah jugak kalao mcm tu...

    haishhh!

    ReplyDelete
  10. ramai gak mcm tu..hehe

    tu pasal keluar entri tuto ni

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/cara-letak-pautan-link-dalam-profile.html

    buat la kasi follower tau

    ReplyDelete
  11. amik la..kasi creadit ke blog jer..hee

    ReplyDelete
  12. guna google la... tapi kalau tak boleh gak... terpaksala abaikan... saya selalu terkena... tu yang siap buat entri cara nak letak link...

    ReplyDelete
  13. aah lah dikk .. akak selalu gak org yg folo mcm nie .. dah tu mcm mana .. akak dah lah x pandai nak gode2 nie .. last2 hai2 bye2 huhuhu

    ReplyDelete
  14. abaikan saja..
    hehehhe..
    benda ni dah banyak blogger yang buat
    cara nak setting supaya link dia keluar.
    tapi sebab dia sendiri tak ambik kisah tu bukan salah kita kalau tak follow balik..
    heheheh

    ReplyDelete
  15. sy pun ade masalah yg same :( hurmm

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com