Image and video hosting by TinyPic

11 April 2011

MIERA LIYANA memalukan kaum!



apa lah nk jadi ngan dye ni kan.sebagai kaum perempuan.seriousely MALU sgtsgt.kite bukan kat hollywood lah weyh! kate malu,tp ni boleh senyumsenyum bangga lagik depan camera.pe cer? baru pas SPM tu dh mcm ni.tak paham.korg nilai lah pulak cane.siap terkeluar lagik kot.nampak oke! kalo camera mmg dye focus kat situ lah kan. yg dye ni leh pakai lagik knp.kalo kata slah fitting pon,tak payah lah pakai.haih~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. bru belakon 1/2 drama dah tunjuk macam2..nanti dah belakon byk semua terbukak kot.,haha

    ReplyDelete
  2. tau takpe.malu kan.i tgk i malu.ich~

    ReplyDelete
  3. lama dah isu nie dik .. siap ibu dia kuarkan kenyataan anak dia x sengaja .. kira backup lah kann dlm melodi lagi huhuhu

    ReplyDelete
  4. mie-aah kan.haih~
    k.eida-aah,lame dh.sy ngat bese je bajunya sbb tak tgk.tp bile tgk smlm bukan biasa.dh luar biasa ni.

    ReplyDelete
  5. tapi alhamdulillah, die dah pkai bertutup skrg..harap bukan lakonan, harap berkekalan..

    eh terlepak plak kat sini..hehe

    ReplyDelete
  6. seksinye nasib baik putih lau hitam heheheh...baik tak payah pakai baju biar je terbukak.....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com