11 April 2011

MIERA LIYANA memalukan kaum!



apa lah nk jadi ngan dye ni kan.sebagai kaum perempuan.seriousely MALU sgtsgt.kite bukan kat hollywood lah weyh! kate malu,tp ni boleh senyumsenyum bangga lagik depan camera.pe cer? baru pas SPM tu dh mcm ni.tak paham.korg nilai lah pulak cane.siap terkeluar lagik kot.nampak oke! kalo camera mmg dye focus kat situ lah kan. yg dye ni leh pakai lagik knp.kalo kata slah fitting pon,tak payah lah pakai.haih~

8 comments:

fyna said...

bru belakon 1/2 drama dah tunjuk macam2..nanti dah belakon byk semua terbukak kot.,haha

rara pinkmafia said...

tau takpe.malu kan.i tgk i malu.ich~

Miecyber said...

Tak malu dan tak sedar diri...

Tandas segera

ieda said...

lama dah isu nie dik .. siap ibu dia kuarkan kenyataan anak dia x sengaja .. kira backup lah kann dlm melodi lagi huhuhu

rara pinkmafia said...

mie-aah kan.haih~
k.eida-aah,lame dh.sy ngat bese je bajunya sbb tak tgk.tp bile tgk smlm bukan biasa.dh luar biasa ni.

PinkLuscious said...

haiyaaakk !!!

neslO_ais said...

tapi alhamdulillah, die dah pkai bertutup skrg..harap bukan lakonan, harap berkekalan..

eh terlepak plak kat sini..hehe

rara pinkmafia said...

seksinye nasib baik putih lau hitam heheheh...baik tak payah pakai baju biar je terbukak.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...