Image and video hosting by TinyPic

25 April 2011

PENGSAN terus

tu yg malas nk bergolek golek manja tu.
kalau pas balik keje,if golek golek atas katil jgn sembang lah,
mst hanyut punya,heee~terok.plus dgn hujan lebat,
sejup sejup lagik kan.basuh kain kemana,mandi kemana,
jahit kemana,blog kemana,sume hilang.
jumpa dlm mimpi lah jawapnya.

tapi knp lah kan,balik keje kalau tido mmg best sgt kan,
balik keje tu mcm penat sgt,but kt opis bukannya 
buat keje berat pon.
tp dye punya lena tido tu,mcm org bekerja kat sawah padi je.
myb sebab duk dlm aircond je kan,badan jd lemah je.

tapi bile mimpi yg best tu,dpt mimpi yg best best.
last night i mimpi i pakai BB,
td mimpi lagik.bile lah leh jd kenyataan eh.
winkwink.beshnya~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. teringin nk pakai hp bb... erk. tp, terpaksa lupakan... hurm ..

    ReplyDelete
  2. saya mimpi saya baca entry ni

    hahahha~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com