Image and video hosting by TinyPic

26 April 2011

pinkissshhh dream car

 comelsss an an.ada telinga cmtu.
 if kete mcm ni mst nk berebut ngan kucing blakang umah,
sbb ni dorg ngan kenderaan awam dorg.namau lah.
 perlu ke buat rambut cm ni bile naik kete pink?
*i dont think so =P
 ni PARIS HILTON pyn kete taw!
 nakkkkkk niiiiiiiiiiiiiiii!

 eeeiiiii najis.

 agak agak Ashraf Muslim akan berpaling tadah tak if
 i bwk kete ni jumpa dye.
teeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt.
 khas utk maksu ku.
haaaaaaaa,yg ni namau taw.HARAM.
t harihari kena samak nt.namau namau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. hahaha...
    comelnya...
    nak yg bunny kat atas tu...

    ReplyDelete
  2. pergggggghh!! pinky car.. i like rara!!
    dapat myvi limited edition pon jadi lah tak pyh luar negara punya...hahaha

    ReplyDelete
  3. me 2 like pink :)
    sgt gile akn pink !!!!!!!

    ReplyDelete
  4. waaa....sukeee jugaqqq~~ *kcuali yg last* ahaks!

    ReplyDelete
  5. tapi kan, faa nak bg rara hadiah kete last sekali, okay ? hahaha ;)

    ReplyDelete
  6. ouhhh...!

    comey lah pulak keta pink cm tu

    ngeee~

    ReplyDelete
  7. alahai pink gitu ye..memang sesuai ngan girl..yang cam van pig tuh comel gak kan hahahh..orang nak pintas pun tkut kena sama heheh

    ReplyDelete
  8. kak pura,

    tetiba je teringat org punye pink!

    http://susayangsiaman.blogspot.com/2011/04/bila-rindu-kat-dia.html

    ReplyDelete
  9. hihi...nak buat kete bentuk donat warne pink....boolatttt je....

    ReplyDelete
  10. adoiiii yg last tuu x menahan huhuhuhuh
    ape2 punnn kalau fanatik pink nie , semua x kesah kan :))

    ReplyDelete
  11. funny & style la sume pink cars ni. hi3 :D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com