26 April 2011

pinkissshhh dream car

 comelsss an an.ada telinga cmtu.
 if kete mcm ni mst nk berebut ngan kucing blakang umah,
sbb ni dorg ngan kenderaan awam dorg.namau lah.
 perlu ke buat rambut cm ni bile naik kete pink?
*i dont think so =P
 ni PARIS HILTON pyn kete taw!
 nakkkkkk niiiiiiiiiiiiiiii!

 eeeiiiii najis.

 agak agak Ashraf Muslim akan berpaling tadah tak if
 i bwk kete ni jumpa dye.
teeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt.
 khas utk maksu ku.
haaaaaaaa,yg ni namau taw.HARAM.
t harihari kena samak nt.namau namau.

12 comments:

mOoN said...

hahaha...
comelnya...
nak yg bunny kat atas tu...

Cik Azizah said...

pergggggghh!! pinky car.. i like rara!!
dapat myvi limited edition pon jadi lah tak pyh luar negara punya...hahaha

:) said...

me 2 like pink :)
sgt gile akn pink !!!!!!!

ღ p!nk veLvet ღ said...

waaa....sukeee jugaqqq~~ *kcuali yg last* ahaks!

kucarkacir said...

mcm pink panther la pulak..

Faa Eryna said...

tapi kan, faa nak bg rara hadiah kete last sekali, okay ? hahaha ;)

Miss Shikio said...

ouhhh...!

comey lah pulak keta pink cm tu

ngeee~

Syuxer said...

alahai pink gitu ye..memang sesuai ngan girl..yang cam van pig tuh comel gak kan hahahh..orang nak pintas pun tkut kena sama heheh

~sue~ said...

kak pura,

tetiba je teringat org punye pink!

http://susayangsiaman.blogspot.com/2011/04/bila-rindu-kat-dia.html

LindaRahim said...

hihi...nak buat kete bentuk donat warne pink....boolatttt je....

ieda said...

adoiiii yg last tuu x menahan huhuhuhuh
ape2 punnn kalau fanatik pink nie , semua x kesah kan :))

afee ali said...

funny & style la sume pink cars ni. hi3 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...