22 April 2011

safura GARANG?

akibat entry lepas geramII.
ramai yg buat kesimpulan yg i garang kan.
hehehe,actually i ni tak lah garang sgt.
i ni penyayang org nya.BUT!
maybe ada jugak lah garang tu dln 70% kot.
fuhh~banyak tu 70%,hehehe.

yelah,maybe i have to be garang disebabkan 
faktor keadaan sekeliling kot =0
*ayat mst nk poyos kan.yelah i anak sulung dr 5 siblings.
adik ke 2 & ke 3 lelaki.
evand zahari

shazli zahari
3 &4 gurl.kembar.
adek.

kakcik
so masa kecik,mak n papa g kerja,
i lah yg kena jaga adik adik i,so as a KAKAK
kena lah tunjukkan kuasa sepenuhnya kan.
hehehe.kalau nk tau,masa kecik dulu,i yg suke pukul adiadik i.
pantang salah sikit.i rasa mak n papa i pon tak pukul cm tu.
maybe betul gak kan i ni garang heee~
BUT! disebabkan tu jugak hubungan kami rapat.
gaduh tu mmg ada lah kot.tipu lah tak gaduh.
but i think we need each other.

n kadang kadang even we r WOMAN.
kite kena ada sifat GARANG n TEGAS.
sbb nya,nanti suke suke hati kena pijak kepala.
if org baik kite baik lah,but once dh bagi blakang.
takkan mau diam kan.

but kena ingat 1 je.jangan lah sampai memakan diri sendiri.
bahaya tu.dulu i mmg tak boleh kawal.but now.
Alhamdulillah.sikit dh control.
mybe sbb dh nk kawen kot kan.
heee~ k lah chiillll~
safura tak garang taw.
=)

20 comments:

Cik Aish said...

errr errr....takut arrrr..hehe

Miecyber said...

Err.. tak garang tak garang ..err
Isshh saperlah cakap Safura garang nie..err

Tips Elakkan Mabuk Darat

Far8 budak baik said...

haha kalau dah kawin..
mmg garang tu hilang eh??
dasyat betol =p

kiz said...

garang garang pun pinks juga..ahakss

erysweetie said...

wahhh...nak kawen dah..nak kad...hihihi =p

Amoi said...

yang pakai baju kurung hijau tu awak ke?

muka itu sangat garang.

homai!

btw, you crafting ke?
hehe. sep! kita boleh geng~

Si Kulat said...

ooo..dh nk kwin..thniah akak.. :)

*47!k@# said...

hahahaha..yup2 grng..tp klau kene pd tmpt xpelah~err,,tkleyh2 kne sabo..tp tk lrt nk sabo cmne??huu~adoi..penin dh~dush2 pe ko komen ni ika?(@_@)

rara pinkmafia said...

aish-hehehehe jgn takut.kite kan kwn. =)

rara pinkmafia said...

mie- mie lah ckp.hehehehe. kan dh jd garang dh.

rara pinkmafia said...

far8 - heheheh maybe kot.tp ntah2 jd lagik garang eh.sape nk jwp cm tu kan?

rara pinkmafia said...

kiz-heheheh sweet kan pink.hehehe.

ery-heheheh nt i pos k babe =)

amoi- hijau tu lah adik i.hehehe. yg blkg tu i.

rara pinkmafia said...

si kulat - heee.thnks dik =)

snasa - hehehhe takpe.akk paham.jom2 g tido jom.

SANDRA AZWAN said...

garang2 manja takpe..orang suka..;-P

Solihin Zubir said...

sy pun sulung jugak.. hehehe..

biasalah tu.. anak sulung mmg kena garang n tegas..

kita kan pemimpin.. :D

Cik Azizah said...

wink2....kimslam kat adek lelaki evand tu..nsemnya...hahaha gatai sudah :)

aisya said...

same la kite.. selalu pukul2 adik.. rase jahat pulak.. tp btol la, tu yg buat adik bradik jd rapat.. hehe

rara pinkmafia said...

sandra - heheheh sweet kan kan. =)

rara pinkmafia said...

SZ- hehehhe betol2.pemimpin tegar.heheh

cik azizah - hehehe boleh2..

mykhalis said...

serius khalis percaya rara pinkMAFIA tak garang..wahahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...