Image and video hosting by TinyPic

22 April 2011

safura GARANG?

akibat entry lepas geramII.
ramai yg buat kesimpulan yg i garang kan.
hehehe,actually i ni tak lah garang sgt.
i ni penyayang org nya.BUT!
maybe ada jugak lah garang tu dln 70% kot.
fuhh~banyak tu 70%,hehehe.

yelah,maybe i have to be garang disebabkan 
faktor keadaan sekeliling kot =0
*ayat mst nk poyos kan.yelah i anak sulung dr 5 siblings.
adik ke 2 & ke 3 lelaki.
evand zahari

shazli zahari
3 &4 gurl.kembar.
adek.

kakcik
so masa kecik,mak n papa g kerja,
i lah yg kena jaga adik adik i,so as a KAKAK
kena lah tunjukkan kuasa sepenuhnya kan.
hehehe.kalau nk tau,masa kecik dulu,i yg suke pukul adiadik i.
pantang salah sikit.i rasa mak n papa i pon tak pukul cm tu.
maybe betul gak kan i ni garang heee~
BUT! disebabkan tu jugak hubungan kami rapat.
gaduh tu mmg ada lah kot.tipu lah tak gaduh.
but i think we need each other.

n kadang kadang even we r WOMAN.
kite kena ada sifat GARANG n TEGAS.
sbb nya,nanti suke suke hati kena pijak kepala.
if org baik kite baik lah,but once dh bagi blakang.
takkan mau diam kan.

but kena ingat 1 je.jangan lah sampai memakan diri sendiri.
bahaya tu.dulu i mmg tak boleh kawal.but now.
Alhamdulillah.sikit dh control.
mybe sbb dh nk kawen kot kan.
heee~ k lah chiillll~
safura tak garang taw.
=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. errr errr....takut arrrr..hehe

    ReplyDelete
  2. Err.. tak garang tak garang ..err
    Isshh saperlah cakap Safura garang nie..err

    Tips Elakkan Mabuk Darat

    ReplyDelete
  3. haha kalau dah kawin..
    mmg garang tu hilang eh??
    dasyat betol =p

    ReplyDelete
  4. garang garang pun pinks juga..ahakss

    ReplyDelete
  5. wahhh...nak kawen dah..nak kad...hihihi =p

    ReplyDelete
  6. yang pakai baju kurung hijau tu awak ke?

    muka itu sangat garang.

    homai!

    btw, you crafting ke?
    hehe. sep! kita boleh geng~

    ReplyDelete
  7. ooo..dh nk kwin..thniah akak.. :)

    ReplyDelete
  8. hahahaha..yup2 grng..tp klau kene pd tmpt xpelah~err,,tkleyh2 kne sabo..tp tk lrt nk sabo cmne??huu~adoi..penin dh~dush2 pe ko komen ni ika?(@_@)

    ReplyDelete
  9. aish-hehehehe jgn takut.kite kan kwn. =)

    ReplyDelete
  10. mie- mie lah ckp.hehehehe. kan dh jd garang dh.

    ReplyDelete
  11. far8 - heheheh maybe kot.tp ntah2 jd lagik garang eh.sape nk jwp cm tu kan?

    ReplyDelete
  12. kiz-heheheh sweet kan pink.hehehe.

    ery-heheheh nt i pos k babe =)

    amoi- hijau tu lah adik i.hehehe. yg blkg tu i.

    ReplyDelete
  13. si kulat - heee.thnks dik =)

    snasa - hehehhe takpe.akk paham.jom2 g tido jom.

    ReplyDelete
  14. garang2 manja takpe..orang suka..;-P

    ReplyDelete
  15. sy pun sulung jugak.. hehehe..

    biasalah tu.. anak sulung mmg kena garang n tegas..

    kita kan pemimpin.. :D

    ReplyDelete
  16. wink2....kimslam kat adek lelaki evand tu..nsemnya...hahaha gatai sudah :)

    ReplyDelete
  17. same la kite.. selalu pukul2 adik.. rase jahat pulak.. tp btol la, tu yg buat adik bradik jd rapat.. hehe

    ReplyDelete
  18. sandra - heheheh sweet kan kan. =)

    ReplyDelete
  19. SZ- hehehhe betol2.pemimpin tegar.heheh

    cik azizah - hehehe boleh2..

    ReplyDelete
  20. serius khalis percaya rara pinkMAFIA tak garang..wahahahhaa

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com