11 April 2011

siap jujak akhirnya!

haih~setelah nk dekat seminggu mengstrugglekan diri buat fail meja.akhirnya siap jugak.
korg jgn tak tau,even cipy n paste je pon manyak cabarannya.
ecehh~ yelah.mana tak tercabarnya,bile lain yg di delete,
lain yg terdelete kan.mmg angin naik ke kepala.
but,dgn kesabaran yg tinggi di dalam diri ni.
siap jugak akhir nya.
hopefully audit yg cek tu kasik saye markah penuh eh.
sbb sblmsblm ni folio yg saye buat kat sekolah dulu dapat full mark je.
ngeee~
kepada AINUL & FIRA rakan seperjuangan ku.
teruskan usaha anda hingga ke titisan peluh yg terakhir.
CHAIYOKCHAIYOK!
heeee~ jgn mare yek.chill~
ainul menyokong kitar semula.hijaukan bumi.tgk lah beli brg pakai kotak.hehehe.

3 comments:

mOoN said...

huhuhu...next month audit...fail meja x settle lg...sangat susah ati...

rara pinkmafia said...

moon-tu td i baru siap.tak tau lah.kalo tak ok nt kena buat lagi.haih~buhsan dh.

Solihin Zubir said...

tajuk tu siap JUJAK atau siap JUGAK? hehehe.. typo eh.. ;-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...