21 April 2011

spread love with sandra bullock eh bukan AZWAN.

"INFO: Salam & hello.....untuk pengetahuan anda, contest ini akan berlangsung tidak lama lagi dan ini merupakan salah satu cara untuk saya dan komuniti masyarakat untuk mengenali anda dengan lebih dekat lagi! Sebagai seorang pereka fesyen, saya berasa bertuah kerana dapat menghasilkan rekaan untuk golongan wanita dan pada masa yang sama saya dapat menterjemahkan hasil rekaan saya berdasarkan personality, character dan aura si pemakai dan ianya bukan satu tugas yang mudah. Ok, straight to the point: Kita sedia maklum bahawa blogger seperti Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Cik Epal dan Yuyu Zulaikha (these bloggers are truly the spokespeople for a new generation of women) mempunyai personaliti dan cara mereka yang tersendiri didalam arus dunia blog ini dan adakah anda juga memiliki 'x-factor' sama seperti mereka dan yang dicari oleh saya selama ini?"


yes! im here to spread sandra azwan love.
he as a designer wanna find 
TOP FEMALE BLOGGER!
awesome huh! 
im so excited even im not fofular.
but still wanna try.heee~
but malu lah plak kan.*POYOS

and no worries to all gurrllsss
coz sandra azwan said,
he will spread us wif da TOP blogger
like Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Cik Epal  & Yuyu Zulaikha
coz if blogger blogger hebat ni join skali of coz
% untuk blogger lain kalah tu amat lah BESAR. =)
so how?excited?wait huh!

7 comments:

Jue said...

kalau malu nanti melepas la my dear =)

Amoi said...

cam ne nak join ni?

ai fenin kejap


p/s: jom tengok cool design rak buku kat blog ai :D

SANDRA AZWAN said...

Terima kasih sebab sudi promote contest nie yer Zarith Safura...;-)

rara pinkmafia said...

jue @ betol2.hehehehe.

rara pinkmafia said...

amoi- blum start ag amoi...tunggu sandra umumkan tarikh =)

rara pinkmafia said...

sandra azwan @ mwc =)

risa said...

wahhh...mcam best je kan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...