24 April 2011

tag : Kraf Malinja GiveAway

thanks to Syaz@Rozelt sbb tag i GA ni.skali skala buat GA best jugak kan.boleh mengeratkan silaturahim.heee~
okay,like usual,GA mst ada syarat kan. 


1st : Title Entry = Kraf Malinja GA
2nd : Banner GA. sgt cantek!


3th : cadangan utk meningkatkan kemajuan business Kraf Malinja


- selalu buat GA,hehehe no lah.but betol gak.bile buat GA,then pemenang GA tu mst pakai or gantung hadiah tu di manamana,then bile org tgk kraf tu,mst tny,canteknya,bli kan mana.then sekali gus mereka akan promote blog Malinja n akan buat tempahan.


- buka booth di mall & buat promotion.


- Kraf Malinja boleh jual di sekolah or tempat tempat yg ramai student,sbb kebanyakan nya,student yg suke item item yg cute cute ni. =)


4th : Tag kepada 2 org 
fren favorite i to tag mcm biasa - AQMA & cik AZIZAH


5th : Tinggalkan nama, email address dan url entry nie dekat blog penganjur


-tarikh tamat tempoh segmen GA kraf Malinja pd 7 Mei
-DONE!

7 comments:

aQmaYussof said...

dah kena tag yg baru :) yg ni kne follow blog tu ke yunk? mau jugakk.. ni sonang :)

rara pinkmafia said...

heheheh aah.follow.tp tak yah pon tak pe.=)

aQmaYussof said...

owhhh~ da tu, nama, emel address n url tu nk pos kat penganjur tu, kat ne? die nye chat or entry?

rara pinkmafia said...

aah.dh buat entry,post je link tu kt penganjur tu. =0

aQmaYussof said...

ok :)

syaz@rozelt said...

wau sudah join,bgs2..all da best..hehe..nyway nak inform rara, syaz ade masukkan blog rara nie dalam bloglist syaz taw..tros update crita best2..

Kraf Malinja said...

salam :) terima kasih sudi sertai GA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...