Image and video hosting by TinyPic

26 April 2011

Tunang pon ada VIDEO? *Ashraf Muslim

selalu kite tgk kenduri kawen,sanding and nikah je ada
video kan,but ashraf muslim bertunang je pon ada vid.
hebakkkkkkkkkkkkkk!

kalau video yg CST buat mmg hebak lah kan.
mmg awesome,but even duration dye 5minit,
korg tau x harge dye bape.fuhhhhhh~
kalau tak beriban jgn sembang lah kan.

takpelah kan Ashraf Muslim kaye,leh lah bervideo bagai.
even tunang je kan.nikah cane lah kan.tapi nikah
kata nya kat mekah nt kan,pada 1 syawal.
kalo i ni,nikah nt pon tak sanggup nk buat video.
rasa mcm mahal giler n tak berbaloi.
baik amik photoshoot je.ada album ag besh.

hepy nya!
nak tgk video tunang dye yg awesome tu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. dia artis takpe lgi buat mcm tu..byk duit kan..
    tapi klu kt kt ni, tunang pun nak grand2, adess..kayap terus. haha

    ReplyDelete
  2. best nye..unutng tunang dye..knp bukan anis yg kenal dye kt fb toh..wakaka..(perasan lebih la kao anis)..weee..

    ReplyDelete
  3. nak tengok nak tengok.....

    bestnya la...nak tunnag dengan artis jugak...(larikkk)

    ReplyDelete
  4. TANAK TENGOK.NANTI YAN JELES T_T

    ReplyDelete
  5. untung dpt si asyraf muslim nih...nak gk cm die ley x..?? hehehe

    follow me back
    http://etieqzone-aqbaek.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  6. tunang dia sweet.. suka tengok

    ReplyDelete
  7. salam kenal n ziarah..
    follow cni,dtg singgah blog kite..

    ReplyDelete
  8. i kecewa sangat, sanggup ashraf meninggalkan i. hihi

    ReplyDelete
  9. tau dulu ayleen simpan duit riban2 buat video ngn cst gak.hebakkk tak?? :D

    ReplyDelete
  10. tepat betul pilihan asyraff...ayu dan lemah lembut je..nmpak terpncar keikhlasan bila tgk dayana ni

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com