26 April 2011

wahai ibu bapa.TOLONGLAH pantau anakanak mu

mood i baik pg ni.mangun awal.makeup kt rumah.
just tudung je tak smpat pakai sbb tkut lambat.
yelah,kalo nk lilit lilit kan mkn masa.so mls lah.pakai kt opis je.
so i pon turun lah awal.agak gelap lagi.tak lah cerah sgt.

then i nampak ada 3 org adik beradik ni dlm sebuah kereta.
i mmg tau lah yg budakbudak ni selalu turun bawah awal.
myb mak dorg suh start n panas kan enjin kete dulu.
then i nmpak budak budak ni mcm merayau rayau.
like mencari sesuatu.nk kata cr mak dorg tak mungkin lah.
budak budak tu dh besar,dalam darjah 2 or 3 mcm tu lah.

mcm nk usha line pon ada.
yg abg nya usha line blah sini,and perempuan nya blah sana.
budak lelaki tu myb tak perasan i dlm kete 
sbb kete i tinted gelap sket.
bukan sket.manyak kot.heeee~ 
*kata mafia kan.

okok smbung cite.then i nampak budak 
lelaki tu g kat 1 kete myvi ni,
dye tunduk je kt tayar kete myvi tu.
i dunno whut they do,but mcm amik something.
dr 1 tayar kete ke 1 tayar kete.
lastly smpai lah ke empatempat tayar.
then tgn dye mcm mengengam sesuatu.whut the fish!

i buat kesimpulan yg budak tu amik NAT TAYAR myvi tu.
hei budak,rupanya ko lah yg amik 
NAT TAYAR AKU YG KALER PINK
BLINK BLINK tu eh.hampeh! * ckp dlm hati =)

masa budak tu tgk amik nat tayar tu,i mcm nk g je kat budak tu.
nk sergah dye,but mcm risau lak t kena maki ngan mak dye.
dh lah kes pakcik tua tu baru je abes.
mls nk cr pasal lagik.

i rasa mcm jahat sgt sbb tak tegur budakbudak tu,
butttttttttttttttttttt...................
hanya Allah je yg tahu perassan i masa tu.
diluah mati mak,ditelan mati bapak.hmmm.

then i nmpak budak tu lari kt kete sbb mak dorg dh sampai kt kereta.
and i saw their mom just act like nothing happened.
owh GOD.hmm ntah lah kan.masa i lalu sblh kete tu.
i just usha je budak tu.*tu je yg mampu.

to parents,tolong lah pantau apa yg anak anda lakukan,
jgn lah biar dan diam je.even NAT tayar je pon.
nanti melarat jd benda lain.

p/s : to budak myvi gold tu,sy mintak maaf sbb tak dpt berbuat apaapa.sy takut kereta sy diapa apakan pulak.ada kah saya SELFISH?sy mintak maaf,NAT tayar tu takpe.leh bli lain.
MAAF.

10 comments:

Ujang9897 said...

napa tak tepon 911..=)


erm..takda ke link..dh tgl kan link ker..

HajarRasdi [BdkKck] said...

ish3.. kecik2 dah buat perangai mcm tu..

hanani0210 said...

apalah yang dibuat budak-budak ni..memang penjaga kena pantau la.. :)

Jom baca ni: Pesta Buku PWTC 2011..Puas hati, berbaloi-baloi..

Jom baca ni: Free one drop perfume..Sape nak?

ieda said...

ouchhh kalau akak dik .. berani mati lerr akak akan tegur dan btahu mak budak2 tuu .. x sanggup tgk tuuu huhuhu

kucarkacir said...

ape la nak jadi ngan budak2 sekarang..

Ain Zulaikha said...

pandai ya bdk2 zaman sekarang.. hahahhaha...

Miss Shikio said...

kecik2 dah nakal

haishhh! tibai je diorang tuu

hehehhe~

Far8 budak baik said...

budak tu besa mcm gajah ke??
cepuk jelahh hahaha..
kalau aku..kejar siap..
backhand sikit ngeh ngeh ngeh =)

mykhalis said...

nat tayar aloi ke? masa kecik2 dulu ada jugak join sedara pergi rembat..wahahaha.. last kereta khalis skrang tak pakai nat pun..balasan agaknya

Faa Eryna said...

kalau ai, ai bg je penumbuk sakti. Oh yaa, u should take a picture of them okayyy . tunjuk bukti kat parents dorang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...