18 May 2011

3rd day.without him

malam ni,3 malam dh syg takde kat m'sia,knp masamasa yg i rasa sgt lembab,sgt slow.nk tunggu esok i rasa sgt suffer.jenuh nk menunggu.nk tunggu jumaat selalunya cepat ke.tapi ni rasa lambat sgtsgt.mmg sllu mcm tu kan.selalunya kalau dlm exam,tambah lagik exam mate,kite nk jawap soalan tu rasa mcm tak cukup masa,rasa mcm masa tu larik laju laju tinggal kan kite,but bile kite menanti sesuatu,masa tu akan lembab sgt hadir,sgt lembab,kalah siput B,haih~ tu lah lumrah alam kan.
ada give and take nya.

semalam 1 hari tak dgr suara syg,i tunggu syg wifi,tp syg kata line wifi dye tak bukak,so tak leh nk skype.i tidur dgn linangan air mata lagik,but takpe.i redha.mlm ni i tak nak harap yg line wifi ada,i buat biasabiasa je,tapi Alhamdulillah,ada line.
kat icon skype kt bawah tu kua
"fadhlan is online"
hepy nya rasa,then syg call.yeay dpt cakap ngan syg.tapi tak besh,tak dpt ckp lama sbb line tak kuat.lastlast sempat chat je.chat chat then syg kata syg nk kena out dh sbb line mcm dh berat.dh tak leh nk send msg.maknanya dorg nk tutup line wifi.teruk tol.syg kata kt sana dorg berjimat cermat tol.dorg save sgt letrik dorg.tak mcm kat negara kite.heee~kite kan terkenal ngan pembaziran.opppsssss!

syg siap pesan kat i lagik suh i tidur awal harihari.
i pon pelik,i tny lah knp lak.
then syg kata nanti cepat sket masa berlalu,
bangun bangun je dh sok.so cpt sket syg balik.hehehe.
kelakar lah syg ni.mcm budakbudak.tapi tu lah syg.dye lah yg suke bg i nanges,dye jugak yg bg i senyum.love u syg.syg pun kate dye tido awal hari hari sbb nk cepat balik m'sia.heeee.
duk sane tak besh katanya.harihari mkn nasi ngan kankung rebus.nk mkn ayam takut yg tak sembelih pny.
sian syg.mst syg kurus. =( tak pe.
balik sini nt eb banje syg mkn sushi manyakmanyak k =)
i pon nk tito awal ni.bangun bangun dh kamis.then jumaat.yeay,suke.hope mimpi syg mlm ni.bye!

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

penantian itu satu penyiksaan kan dik?? alahai sedihnya..

nur afiqah hani said...

alala sweet. xlme tu. 3 hari da lpas :)

kucarkacir said...

banyakkan bersabar...hohoo..

eLLa said...

be strong dear..hihihi..
btw apsal u nyer follower xkeluar kt atas tuue??

bunga said...

cayokkk2..tabah yek..

Syuxer said...

be strong yeah..:)..dugaan sekejap je..

syaz@rozelt said...

x sangka rara yg kadang2 garang nie romantis jugak..hehe..saba ye menanti en.abey..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...