Image and video hosting by TinyPic

30 May 2011

545 & 54 yg soooo meaningful

ouh.sgt hepy yippy.even i g holiday,bloggers singgah jugak kt blog i.
thanks bloggers friend.u oulss so meaningful to me.
nanti i akan jejak n follow mana yg dh follow i oke.i akan singgah ke blog anda.
mmg rindu sgt nk BW.rs lain sgt bile tak berblog,sbb apa taw.bile gossip ke,
berita bout anything mmg blog akan bgtau dulu.ni bile takde.
rs mcm ketinggalan lak.heeeeee.

bout entry yg followfollow tu.i rs ada yg terasa.i mintak maaf banyakbanyak.
pas ni i tak nk lah publish pape yg berkaitan dgn bloggers dh.nanti jd bermusuh lak.
hmm btol jugak kata anon tu.ikut jugak cara kite nk membaca penyampaian dye cane kan.
tambah ag cm i,followers baru bape kerat dh nk kecoh.
sorry eh.hmm oke lah.gud nyte oulsss.nk tido dh.penat sgt.sok kite story bout singapore lak eh.
chilll.daaa~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. salam ;)

    new blogger here.

    wahhh ramainya follower.

    http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sama la kita.. bizi memanjang, blog pun dah start bersawang.. hahaha

    ReplyDelete
  3. cik rara,
    ramai yg chenta ngan cik rara ni...im one of them....hheee....

    ReplyDelete
  4. for me, kalo kita hargai org dengan slalu berkunjung ke blog mereka, so mereka akan lakukan hal yg sama, walaupun kita tak sempat nak update...

    ReplyDelete
  5. jgn pk kan sgt..rilek...janji kwn2 semua..

    ReplyDelete
  6. jangan risau..
    blog kamudah ada pembaca setia..
    buktinya..pi bercuti pun tetap ada yang singgah..:)

    ReplyDelete
  7. start hari ni saya dah bz gila, eheheh esok dah nak kena balik kolej dengan segala hormatnya akan keluar dari rumahku syurgaku ini hehe

    oo ada orang touching eh pasal entry tu, huhu btw tahniah dan happy blogging semoga enjoy :)

    ReplyDelete
  8. wah byknye komen...akk x pernah dpt komen sbyk tu...best2

    ReplyDelete
  9. fuhyoo rara blogger pemes..nak sainn :D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com