22 May 2011

ape pon takboleh!

dah mcm penagih dadah dh i rasa skng ni,
smlm tak sempat nak habeskan cite 
BOYS OVER FLOWERS ni,
so pg td celikcelik mata sambung balik,
kalo tak rencana utk arini i nk g buat macaroon,
but ada masalah teknikal,so tak dpt buat.

buat lain kali lah nampaknya,heee.then kalau x,
i nk g tgk NUR KASIH the movie ngan syg fam,
but adik ipar i kata tiket takde,sume full.
huh! mmg full lah kan,cite ngan meletopletop.
sume kata besh lah,seday lah,syok lah.so
agak tak sbr gak nk tgk,hmm kalau susah sgt
tunggu CD jelah,but kt dlm tb kata
HANYA DITAYANGKAN DIPAWAGAN SAHAJA,
huh leh caye ke.takkan lah tak kua cd kan,tu suke
tips n trick je tu,tak yah lah tipu.

thanks jugak kat bloggers yg singgah jugak kt blog i ni,
heeee~tak sempat ag nk berkunjung balas,
bz layan korea lah katakan,nt i pasti akan ke
rumah anda,tunggu eh.heeee~

ni i nk sambung lagik tgk cite ni,dh sampai
ep 16 dh ni,sume ada 25ep.haih tak sabo nk abeskan cite
ni ni,tutorial i pon pasal eyeliner ni tak buat ag ni.haih
abes lah kena marah pas ni.sume terbengkalai sbb
BOF ni.eeuuuwwww sabar jelah.
whut do u think bout this car?awesome huh!

18 comments:

GeminiGurlz said...

cete bof best!!
pastu cari cete personal taste! gun jun pyo yg berlakon... =)

Sufisky Lass said...

cite BOF best sesangat !! saranghae JIHO =)
kete tu comel lah :)

Nailah Azman said...

Ni kalau kucing nampak ni, mau larikkkk! Hahaha.

alexa yussida said...

Boys over flowers sweet..:)

kete mcm tuh?jenuh la nak mnjaga n mencuci..huhu

EYFAalias said...

menakutkan aje kereta tu? ahahhaa. ala. kawan i cakap Nur Kasih tak best. huhu.

Liyana Zahim said...

Kete tu lau kne ujan agk2 cane ek? Hahahahahahaha..

kiz said...

Nur kasih..lebeh kureng je cam kat tv tu..

alia zarfullah said...

CUTEEEE. DAH BOLEH JADI BANTAL PELOKKK TAPI BESOR SANGAT LA PULOKK :) HEHE

Cik Azizah said...

geli pulak nak naik kete tu..ekeke..

eLLa said...

xpe2..memahami,..dulu saye tgk bof pown cmtu gak..

ArulchelseA said...

cuak keta tikus ke..hehehe

nelly said...

tak tengok lagi ~=='

Faaein Talip Roy said...

nak tengok juga cite nur kasih tu.. tapi bila ntah.. memang menariklah kereta tu..

Cik Yana said...

Rasa takut pulak tengok kereta tu sebab banyak sangat bulu dia. Hehehe~

Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

ABU said...

tak sempat nak buat lawatn balas tak pe..esok2 blh..heheh :D

-k.Hani- said...

jom pi nightmarket batu feringgi, bleh borong dvd cite korean

rara pinkmafia said...

@-k.Hani-heheheheh saje lah tu...tgk online sudah.hehehe

msredcheesecake said...

CIK RARA,
PANDAI WAT MAKARON KE?NI YG JELES NI...MSRED ASIK KENE BELI JE....
KETE BULU TU ADE KUTU TAK?KAKAKAA....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...