Image and video hosting by TinyPic

22 May 2011

ape pon takboleh!

dah mcm penagih dadah dh i rasa skng ni,
smlm tak sempat nak habeskan cite 
BOYS OVER FLOWERS ni,
so pg td celikcelik mata sambung balik,
kalo tak rencana utk arini i nk g buat macaroon,
but ada masalah teknikal,so tak dpt buat.

buat lain kali lah nampaknya,heee.then kalau x,
i nk g tgk NUR KASIH the movie ngan syg fam,
but adik ipar i kata tiket takde,sume full.
huh! mmg full lah kan,cite ngan meletopletop.
sume kata besh lah,seday lah,syok lah.so
agak tak sbr gak nk tgk,hmm kalau susah sgt
tunggu CD jelah,but kt dlm tb kata
HANYA DITAYANGKAN DIPAWAGAN SAHAJA,
huh leh caye ke.takkan lah tak kua cd kan,tu suke
tips n trick je tu,tak yah lah tipu.

thanks jugak kat bloggers yg singgah jugak kt blog i ni,
heeee~tak sempat ag nk berkunjung balas,
bz layan korea lah katakan,nt i pasti akan ke
rumah anda,tunggu eh.heeee~

ni i nk sambung lagik tgk cite ni,dh sampai
ep 16 dh ni,sume ada 25ep.haih tak sabo nk abeskan cite
ni ni,tutorial i pon pasal eyeliner ni tak buat ag ni.haih
abes lah kena marah pas ni.sume terbengkalai sbb
BOF ni.eeuuuwwww sabar jelah.
whut do u think bout this car?awesome huh!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. cete bof best!!
    pastu cari cete personal taste! gun jun pyo yg berlakon... =)

    ReplyDelete
  2. cite BOF best sesangat !! saranghae JIHO =)
    kete tu comel lah :)

    ReplyDelete
  3. Ni kalau kucing nampak ni, mau larikkkk! Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Boys over flowers sweet..:)

    kete mcm tuh?jenuh la nak mnjaga n mencuci..huhu

    ReplyDelete
  5. menakutkan aje kereta tu? ahahhaa. ala. kawan i cakap Nur Kasih tak best. huhu.

    ReplyDelete
  6. Kete tu lau kne ujan agk2 cane ek? Hahahahahahaha..

    ReplyDelete
  7. Nur kasih..lebeh kureng je cam kat tv tu..

    ReplyDelete
  8. CUTEEEE. DAH BOLEH JADI BANTAL PELOKKK TAPI BESOR SANGAT LA PULOKK :) HEHE

    ReplyDelete
  9. geli pulak nak naik kete tu..ekeke..

    ReplyDelete
  10. xpe2..memahami,..dulu saye tgk bof pown cmtu gak..

    ReplyDelete
  11. nak tengok juga cite nur kasih tu.. tapi bila ntah.. memang menariklah kereta tu..

    ReplyDelete
  12. Rasa takut pulak tengok kereta tu sebab banyak sangat bulu dia. Hehehe~

    Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

    ReplyDelete
  13. tak sempat nak buat lawatn balas tak pe..esok2 blh..heheh :D

    ReplyDelete
  14. jom pi nightmarket batu feringgi, bleh borong dvd cite korean

    ReplyDelete
  15. @-k.Hani-heheheheh saje lah tu...tgk online sudah.hehehe

    ReplyDelete
  16. CIK RARA,
    PANDAI WAT MAKARON KE?NI YG JELES NI...MSRED ASIK KENE BELI JE....
    KETE BULU TU ADE KUTU TAK?KAKAKAA....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com