10 May 2011

APE SALAH AKU PADA KAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

KORGGGGGGG TOLONG LAH I,KNP TIBE TIBE DAHSBOARD I JD CM NI.I MCM NK PITAM DH NI.KNP.KNP.KNP JD MCM NI.GILER LAH.DH BANYAK DH FOLLOW.APA HALNYA KATA "YOU NOT CURRENTLY FOLLOW ANY BLOG"
HUAAAAAAAA =( TOLONG.SAPE ADA SOLUTION.TOLONG LAAAAAA. 

22 comments:

EYFAalias said...

ahahahaaha. sign out. pastu sign in balik :D eyfa pun selalu jadi mcm ni :)


btw, mintak tolong vote kite kat sini

http://www.malaysia-ikea.com/bedroom_story/?deeplink=gallery&entry=266

thanks.

Anne Nurain said...

cuba try refresh balik.. =)

Hanny Quinn said...

Eh...lagi satu u punya blog kenapa tgh2 ni ada iklan nuffnang..?? cmne nk delete..?? susah la nk baca u pnyer post sbb iklan ni mghalang...bila i klik jadi besar plak

Cheq Tun said...

try refresh balik..akak pun selalu gak jd camtu.

~sue~ said...

kak pura tomey2.
refresh je balik. selalu jugak jadi camtu...
tapi nanti elok balik...

CutieIntan said...

i pun jadi macam ni gak...sign out then pastu refresh balik..pastu dia ada balik..cuba try

nabilah_2908 said...

hehehe...relax....Blogger kurang sihat..nnti akan ada balik..

cuba tekan butang F5 tu...kalau tak keluar juga..jgn putus asa..cuba lagi...sure akan kembali normal..

sy pun selalu gak kena macam ni...hari ni pun kena lagi..dr pg td dok main dgn butang F5 tu...akhirnya....kembali semula seperti biasa... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PLAYGIRL

rara pinkmafia said...

uis.nasib dh ok.thnks.cuak sbb tak penah pon jd cm tu.nk nages o.jgn lah bergurau cm ni =(

fara_farez89 said...

kite pon jdi gak tdi skrg da ok

MOK&SONS said...

eden pon slalu kene..kejap je tu..

diana said...

akak punye dashboard pun jadi gini la..
ramai yang kata "refres balik..nanti ok.."
tak de ok nye..sampai sekarang dashboard tak ok2 lagi..hehe..akak biarkan je la..

YanaMIB said...

relek relek..mmg kdg² dia jd gini..hehe..try sign out then sign in blk..xpun tggu je esk tgk camne..kdg² xlama jd cemni..kdg² lamaaaa gilaaa..tp nnt dia otomatik oke =)

Ini Kisah Tia said...

dear , kita sama padahal dah banyak blog Tia follow . grr O_o

Miecyber said...

Rileklah Sis...

Saya pun jadi camtu jugakk...Uwwaaaaaaaaaaaaaa

Kembara Berakit Antarabangsa Sungai Pahang 2011

Jo Qusary said...

sign out, clear cache drpd server, kemudian sign in balik... sekejap je dashboard tu hilang bloglist...

Never Ending of Art said...

hehe... penah jugak jadi mcm tue.. kena logout and sign in blik.. dia pening kadang2 tue..

Muhammad Burn said...

nanti akan ok... refresh dan banyakkan berdoa... hehe

LindaRahim said...

rara...kak punya pun jadi cam ni laa....ingat sbb kak gatal tgn ubah background pg td...huhuhu....

HonEyBuNNy said...

aik?kenapa jadi macam tu...

jap2..ila pun nak tgk dashbod ila la..hehe...

aleen aiden said...

hu3,slalunye lepas refresh 2 3x die akan ok balik..sabar ye.. ^_*

ieda said...

haa dah ok kan dik ..
huhuhu dia buat lawak tuu eekeke
( dlm ati .. cuak jugak bila tgk mcm nie huhuh )

kucarkacir said...

biasa la tu..
aku pun camtu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...