Image and video hosting by TinyPic

10 May 2011

APE SALAH AKU PADA KAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

KORGGGGGGG TOLONG LAH I,KNP TIBE TIBE DAHSBOARD I JD CM NI.I MCM NK PITAM DH NI.KNP.KNP.KNP JD MCM NI.GILER LAH.DH BANYAK DH FOLLOW.APA HALNYA KATA "YOU NOT CURRENTLY FOLLOW ANY BLOG"
HUAAAAAAAA =( TOLONG.SAPE ADA SOLUTION.TOLONG LAAAAAA. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. ahahahaaha. sign out. pastu sign in balik :D eyfa pun selalu jadi mcm ni :)


    btw, mintak tolong vote kite kat sini

    http://www.malaysia-ikea.com/bedroom_story/?deeplink=gallery&entry=266

    thanks.

    ReplyDelete
  2. Eh...lagi satu u punya blog kenapa tgh2 ni ada iklan nuffnang..?? cmne nk delete..?? susah la nk baca u pnyer post sbb iklan ni mghalang...bila i klik jadi besar plak

    ReplyDelete
  3. try refresh balik..akak pun selalu gak jd camtu.

    ReplyDelete
  4. kak pura tomey2.
    refresh je balik. selalu jugak jadi camtu...
    tapi nanti elok balik...

    ReplyDelete
  5. i pun jadi macam ni gak...sign out then pastu refresh balik..pastu dia ada balik..cuba try

    ReplyDelete
  6. hehehe...relax....Blogger kurang sihat..nnti akan ada balik..

    cuba tekan butang F5 tu...kalau tak keluar juga..jgn putus asa..cuba lagi...sure akan kembali normal..

    sy pun selalu gak kena macam ni...hari ni pun kena lagi..dr pg td dok main dgn butang F5 tu...akhirnya....kembali semula seperti biasa... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    PLAYGIRL

    ReplyDelete
  7. uis.nasib dh ok.thnks.cuak sbb tak penah pon jd cm tu.nk nages o.jgn lah bergurau cm ni =(

    ReplyDelete
  8. kite pon jdi gak tdi skrg da ok

    ReplyDelete
  9. eden pon slalu kene..kejap je tu..

    ReplyDelete
  10. akak punye dashboard pun jadi gini la..
    ramai yang kata "refres balik..nanti ok.."
    tak de ok nye..sampai sekarang dashboard tak ok2 lagi..hehe..akak biarkan je la..

    ReplyDelete
  11. relek relek..mmg kdg² dia jd gini..hehe..try sign out then sign in blk..xpun tggu je esk tgk camne..kdg² xlama jd cemni..kdg² lamaaaa gilaaa..tp nnt dia otomatik oke =)

    ReplyDelete
  12. dear , kita sama padahal dah banyak blog Tia follow . grr O_o

    ReplyDelete
  13. Rileklah Sis...

    Saya pun jadi camtu jugakk...Uwwaaaaaaaaaaaaaa

    Kembara Berakit Antarabangsa Sungai Pahang 2011

    ReplyDelete
  14. sign out, clear cache drpd server, kemudian sign in balik... sekejap je dashboard tu hilang bloglist...

    ReplyDelete
  15. hehe... penah jugak jadi mcm tue.. kena logout and sign in blik.. dia pening kadang2 tue..

    ReplyDelete
  16. nanti akan ok... refresh dan banyakkan berdoa... hehe

    ReplyDelete
  17. rara...kak punya pun jadi cam ni laa....ingat sbb kak gatal tgn ubah background pg td...huhuhu....

    ReplyDelete
  18. aik?kenapa jadi macam tu...

    jap2..ila pun nak tgk dashbod ila la..hehe...

    ReplyDelete
  19. hu3,slalunye lepas refresh 2 3x die akan ok balik..sabar ye.. ^_*

    ReplyDelete
  20. haa dah ok kan dik ..
    huhuhu dia buat lawak tuu eekeke
    ( dlm ati .. cuak jugak bila tgk mcm nie huhuh )

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com