05 May 2011

Audi Q5 Milik Scha Al-Yahya

 ini kah AUDI yg AwalAkhir tu kasik scha as a buffday present tu?
huaaaaaa mmg best lah kan.semad kot *ayat syg.
mesti hebak bergaya scha drive kan,mesti cool kan.
if i pulak drive audi ni cane rupenya eh eh?
jap nk tido,*knp nk tido pulak kan?
yelah,mesti lah nk tunggu mimpi dulu baru leh merasa nk
drive kete ni,kalo bukan dlm mimpi mmg jgn harap lah.
"Audi Q5, mengikut pasaran kini berharga sekitar RM320 000. Kereta jenis SUV ini mempunyai beberapa ciri-ciri canggih seperti Auto Drive Select yang memberikan pilihan pemanduan kepada anda. Selain itu, Audi Q5 melengkapkan pemandu dengan pemain audio menggunakan iPod & USB, sesuai untuk anda yang sering bergerak jarak jauh."


kalo dah topmeltopletop tu kan,apa pun leh pakai kan.
hmm beshnya.but sampai bile nk jadi artis kan.
bleh ke bertahan sampai tua?dh lah sume org berlumba lumba nk
jadik artis skng ni.tgk mawi.skng dh senyap sunyi je.
takmo lah cm tu.biar lah i berkhidmat kat RTM tersyg tu je.
ahaks chill~

9 comments:

Farahanis Waheda said...

ommjayyy ! nak jugak sebijik pleaseeee kak pora ! hehe

Miecyber said...

Saham tengah tinggi..

Zaman Kegemilangan Islam

Never Ending of Art said...

amboih.. syoknya kalau dapat mcm nie kan...

@ dramatic @ said...

apasal nuffnag kamu ni tgh2 page...???!!!arrgghhh..!! tak leh baca entrie u..benda alah ni kat tgh2 page... how..??

=(

rara pinkmafia said...

yeke. =( jap2 tukar.

Ayie said...

wowow.. kaya benar beliau nih..

www.fierapirot.bolgspot.com said...

perghh gile best kalo dapat pakwe cam tu hehehe..=) untung scha...=) singgah and follo akak..=)

diana said...

bila entah orang nak hadiahkan akak kereta gini..:P

mr curly said...

ala rara..kete ni kan lu slalu gune tuk g pasar je..wat2 xtau lak ye..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...