Image and video hosting by TinyPic

06 May 2011

baby SERINA CHEFWAN terbaru

korg rasa mcm muka sape?
chefwan?serina?husband dye?
tapi yg i nampak mcm muka husband serina ni.
muke mmg mat saleh habes la kan.
tgk mata nya bulat,putihnya.haih pendek kate mmg
comelsssss lah kan.i curik eh amik pic ni masa upload
video sehati sejiwa td.masa tgktgk lastlast ep. rupenya
serina bwk anak dye.huaaaa apa lagik,snapshot lah kan.
alaaaaa tak salah kan,saje je nk sharing ngan korgkorg.
sharing is caring kan kan kan. =)
tapi mmg besh kot kan jd cucu chef terkenal ni.
korg nk tau? *eceh~dh mcm minah kepoh lak i ni.
dulu masa i keje intel dulu,intel ada invite chef wan ni
dtg buat masakmasak kt intel.then korg taw chef wan
kata apa, *masa tu cucu dye ni tak lahir ag
dye kata,even cucu dye blum lahir lagik pon,dye dh
bli kan cucu dye ni 4 pasang kasut kat Europe kau.
kau hado atok cm tu.ngehngehngeh.
untunglah kan dpt atok kaye,kasut pon bli kat Europe.beshnya.
i ni nk sampai Europe pon ntah bile.inikan pulak
nk kasut dr Europe.heee.dpt bli kasut kat hidung nose ke,
vincci ke,zara ke, downtown pon dh ok dh.
eceh.merendah diri laks.campak lombong kang baru tau!
SUDAH!SUDAH! melalut dh ni.oke.chill~
1 hepy family =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. comel je. biasa la, bapak mat saleh. ;)


    My latest entry : Bagaimana Mahu Menjadi X-Men (DIY)

    ReplyDelete
  2. hehehehe kankan.bapak mat saleh.anak pon saleh lah.

    ReplyDelete
  3. mmg chumil...mcm serina kOt...tp kulit mcm suami dia kot...papepn mmg chumil...

    ReplyDelete
  4. aku rasa serina je artis yg kawin ngan org luar yg dpt anak..
    yg lain xde..

    ReplyDelete
  5. dah agak dah.. mmg comel !! ^^

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com