Image and video hosting by TinyPic

06 May 2011

BERDARAH HIDUNG TGK ARTIS MELAYU

i ni gurl takde lah nk berdarah hidung.lelaki lah kot kan.
huaaaaaa.sape ni?korg kenal x?xkenal kan?i pong tak kenal gak.
i jumpa dye masa terjah abg NARA td.
abg nara kata ni pelakon filem baru 
so kalo filem baru mesti artis baru kan?kalau ye pon artis baru,
perlu ke begini?production tak provide baju ke kak?
sian kan.pinjam kain batik macik sblh umah kot yek.
bluwekkkkksssssssssssss.
Nurul Ain Nordin : filem Suatu Malam Kubur Berasap
"Abang Nara rasa kini sudah tiba masanya untuk artis Malaysia, terutamanya wanita untuk bangkit tegakkan kemahuan sendiri terutama bab berpakaian. Kadang-kala rasa sedih dengan artis kita (terutama artis perempuan) yang dieksploitasi untuk berkemban, pakai seksi, pakai baju adik untuk melariskan dan membuat kontroversi bagi menaikkan sesebuah filem. Malu dan kecewa juga dengan industri hiburan kita sebenarnya"

ni Tiz Zaqyah.cantek x cantek x?
kalau nk tgk versi sejuk hati leh lah tgk movie Nur Kasih.
kalo nk versi berdarah hidung.ni lah pic nya.
chilll~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. ari ni jumaat xder la nak berdarah idung sgt....hehehehe

    ReplyDelete
  2. macam2 lah artis malaysia zman skrng..

    dh macam dalam proses permbaratan dh aku tengo..huhu

    ReplyDelete
  3. trok tol ah artis baru niyh...kowt yer nk naek cepat pun agak2 ler yer dak..report kat mak bapak die jom!!

    ReplyDelete
  4. haiyo..emmmm mcm tiz zaqyah tu..dia tak sedar ke yg dia lebih cantek pakai mcm tu? emm takpela..sama samala doakan dia ubah

    ReplyDelete
  5. anon-fuyohhhh betol gak.hehehehe.

    rahmad- yups.betol tu.

    mrcrazee- jom g report jom.tau alamat umah x?

    cik aish-yups.tol tu aish.rara ske lg dye dlm NK.

    ReplyDelete
  6. alamak...alamat rumah die xtau ah..alamat rarapinkmafia je ade ni...report cini jer ler huuuuu

    ReplyDelete
  7. same lah..kami suka tiz sebab tgk dalam nur kasih jer..kalau tgk yg lain,hancur luluh hati nie..hehe.gmbar atas tu..ishhhh merapu.

    ReplyDelete
  8. errkkk..adess darah lagiii..aish :D

    ReplyDelete
  9. amboi rara..yg gosip2 cepat je..hahaha

    ReplyDelete
  10. alamak..xde ah plak alamat bliau...ade alamat rara pink mafia jer..alamat nyer kne report kat cini jer ler huhuhu..makcik..die pakai xsnonoh..

    ReplyDelete
  11. crazee-hahahahaha jd lah.sini pon boleh.

    gaung- =) kan kan.suke sgt tgk dye dlm NK

    neslo - wahhh mst byk kali bdarah ni =)

    jijah-hahahahahha well.rara kan.loikke gossip.

    ReplyDelete
  12. dunia~ dunia~

    sanggup membuang baju semata2 nak populor

    ReplyDelete
  13. artis br..nak cari kontroversi la pkai kain batik mcm tu..

    ReplyDelete
  14. shikio : aah kan.nk top cepat kan.

    siha-hahahaha btol2.

    IL : uissshhh cepat amik kain

    ReplyDelete
  15. fuhh..sebelum nak pi mandi solat jumaat..adeehh berdarah jap idung ni hahaha..seksi gila tuh..

    ReplyDelete
  16. suruh artis tu g KAMDAR..beli kain..

    ReplyDelete
  17. cantik beading kat baju tiz...2 saja...

    ReplyDelete
  18. ish3... xtau ape nak cakap dah... sampai mcm tue sekali nak lariskan filem..

    ReplyDelete
  19. erkk.. siapa pelakon seksi tu?? tak kenal.. tak perlu lah kot nak berlakon watak mcm tu.. nmpak macam murah sgt =_=

    ReplyDelete
  20. wewiiittt..pinjam kain batik sat.. kak rara,tdi kite jumpe blog si nurul ain nordin.. jmmm die mcm lepaskan geram jep

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com