27 May 2011

bile ANON xde korg tercaricari pulak

lumrah manusia kan.kalau takde cari.kalau ada tak nk.
bile si anon ni komen.beriye iye je melenting lenting.kate dorg ni jeles lah,tak de keje lah,hape lah.mcm mcm ag lah korg mengata anon ni.but bile dye tak muncul rindu pulak.knp?
sbb dorg tak mengutuk korg?tak kondem blog korg?
smlm i terbaca 1 blog ni lah.tercaricari dimana anon skrg ni.
hehehe kelakar kan.actually korg nk tau tak fakta pasal anon ni.

*Anon ni sebenarnya terdiri dari temanteman or kenalankenalan kite jugak.mereka ni insan yg selalunya tak puas hati bile korg dh jadi blogger berjaya n bile korg ada ramai followers yg menyokong korg.dye rasa tercabar.dye akan cr pointpoint kat mana dan bile korg buat salah.masa tu dorg akan bg kawkaw punya.

*jgn tak tau,Anon akan baca entry korg dr 1st perkataan yg korg tulis sampaikan perkataan yg last sekali,sbb apa,sbb nk cr kesalahan dlm ayat korg.

*anon ada mark blog korg as a favorite,sbb apa,sbb dye nk stalker setiap entry korg and dorg tak nak terlepas walaupun 1 entry korg.

*anon akan berhenti jadi anon bile korg kalah dgn komenkomen dye.dan jugak bile dye dh jadi hebak and ada pengikut tersendiri pulak.heeee.

*fakta yg paling penting,anon adalah penyumbang traffic anda.hehehehe.hebakkk kan.

p/s : semua ni 1 kaji dr start mulemule i berblog dulu,masa sume org tgh kecoh diganggu hantuhantu anon ni.but skrg ni dh lenyap dh.dh takde,so boleh berblog dgn senang hati.yeay!

p/s : apa yg besh nya jadik anon ni?benci kot.sbb apa,sebab dorg ni pengecut.tak nak tonjolkan diri.menghentam blogger di sebalik nama anonymous.

10 comments:

EYFAalias said...

heehhehe. tapi bagus jugak ada anon bila kena kutuk boleh ah baiki diri kite jd lbh baik :p

Puan Kutu said...

org tak fofuler cam akk nie takde pun anon nak komen.haha..

Shaherah said...

betul tu kak.. tp shera set xde anon terus.. die xde peluang langsung nk muncul.. eheee

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! penakut . sangat setuju kak ..

eLLa said...

beyse larh tue..yg xde dicari2...tpi saya xpernh dpt anom..hehe..

diana said...

kat blog akak ada lagi anon.
cuma akak tak suka nak bercerita pasal depa ni.
sebab depa memang nak kan perhatian..
anon2 tu kata lah apa pun memang tak kan ada entry khas untuk depa dari akak.
rasanya ramai blogger dah sedar tentang tu sebab tu kurang dan malas bercerita tentang anon .

Papa Mifz said...

ingat cik anon mana la tadi...rupa nye anonymous...huhu

Bazilah said...

kalau dah takde tu jgn nak mintak-mintaklahh haha setuju, anon memang bukan orang lain tapi kaum kerabat kite jugak..

Solihin Zubir said...

anon? haha.. ala.. anon ni lah yg byk menguji jati diri kita utk menjadi seorg blogger yg kental.. bagus jugak sebenarnya kwujudan anon ni.. heheh..

the girl next door said...

ai xsuker biler ader 0rg komen guna ANONYMOUS!!!!

hisy!
**em0 tibe2**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...