Image and video hosting by TinyPic

28 May 2011

bile suami kembali bujang!

salam ouls,hyehye.pgpg biasa lah dgr hot FM,hot chat "LEGA"
ramai lah caller yg call meyatakan lega giler.but ada 1 caller ni.buat i geram sgt.nk tau knp.1st dye kata lega sbb minyak tak naik.ok lah,but!2nd lega nk tau knp.sbb dye kata wife dye nak bersalin.dh ada kat klinik.yg lega nya sbb nk jadi kembali bujang.siap bersorak lagik.

kalau lah isteri dye dgr,apa lah perasaan wife dye.siap ckp lagik.wife cuti 3bulan then akan transfer anak semua ke kampung.WTFish.apa jenis suami ni?knp nk bersorak nk jadi bujang balik 3bulan?
tak tau ke wife kau tu kat hospital,bertarung nyawa nk menlahirkan sorg lagik nyawa.yg kau pk kau nk bujang je.

ok lah then kalau kau kata kau dh bujang 3bulan,so kau nk buat apa?berjimbajimba ke?nk mengorat sana sini ke.
bukan ni 1 st tyme i dgr,but banyak gak yg berlaku dpn mata.
bile wife bersalin,cari gurl lain.keluar mcm org bujang.ignore wife yg dlm pantang.kat mana belas kasihan kamu kat wife kamu,ingat lah.besar pengorbanan wife kamu,jgn lah sbb 3bulan wife kamu balik kg kamu nk seronok sgt.tak de maknanya.

jgn lah nk bujang sgt.if dh tanggunjawap tu still tanggunjawap.
i noe,if wife caller td dengar,mst dye sedih sgt sgt dgr husband dye ckp cm tu.i yg dgr pun mcm sakit telinga.siap bersoraksorak mcm suke sgtsgt wife n anakanak sume nk balik kg,haiiiii.
sabo jelah.to pakcik td tu,tarik lah balik kata kata mu tu.
Allah nk bg kejap je.kalau kata wife kamu jd pape ms melahirkan tu,kamu bukan bujang 3bulan taw.tapi selama lamanya.ingat lah.Allah mendengar setiap apa yg kite ckp.salah ckp,termakbul doa tu.nanti kamu menyesal tak sudah nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. ini biasa la ni...tp tk kan la smpai dia nak bersorak pulak..mcm2....cuak aku..

    ReplyDelete
  2. uisshh..bace pun dah skit hati ni...dasar laki betul.

    ReplyDelete
  3. lelaki zaman sekarang..abes tu dj pulak respon cemane rara?

    ReplyDelete
  4. urm... bla suami kmbali bujang.. menarik entri ni..tdi terlintas nk tulis psl seseorg ni...

    ReplyDelete
  5. uihh..btol ke die kate macam tu dekat radio..brani btol..mmg gile heaven la tu bini nak bersalin boleh berjimba2..huu~

    ReplyDelete
  6. Saya tak bujang tapi saya ok..adeh !! kena pandai atur hidup..bukan susah pun hidup berkeluarga..pandai mengurus..tak der apa masalahnya..

    ReplyDelete
  7. huh..sentap beb klu wife dia dgr,x ptt btl lah.

    ReplyDelete
  8. cik rara,
    msred yg da 3 kali bersalin ni tiba2 ter emo plak baca entry ni....hhheeee...kalau dgr mr bf cakap camtu, msred suroh dia tido luar bukan 3 bulan, selama2 nya...kakaa....

    ReplyDelete
  9. ish! teruk gila dapat suami macam tu . hish !!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com