Image and video hosting by TinyPic

17 May 2011

Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!

td lepas ber"skype" dgn syg,i sambung BW,nampak pulak cik aish ni buat contest.nk join jugak even dh tengah malam.heeee~cool huh.syarat nya.mcm biasa.


Syarat penyertaan
1. Mestilah menjadi follower Belog Cik Aish check
2. Buat satu entry bertajuk Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! check
3. Dalam entry tu anda wajib letak 1 entry korang yang terbaik (letak link je) check
lurus rambut pakai seterika rara suke entry ni sbb kelakar sgt.
4. Letak header Belog Cik Aish dalam entry tersebut dan linkkan ke Belog Cik Aish check
5. Tag SEORANG rakan blogger dan pastikan dia tahu dirinya ditag check
* kali ni rara nk tag miss shikio.sbb blog dye pon cool =)
6. Letak link entry tu dekat sini check

Tarikh tutup : 3 Jun 2011

cik aish,im done.sile dh view.chill ><
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. macam best je..
    akak rasa mcm nak join..
    heheh..
    tapi tak dak entry yang best la...
    hahah..
    nanti la nak tengok ..

    kalau akak tak join selamat berjaya rara..
    tapi kalau akak join akak tarik balik tau ucapan ni..
    wakakakak

    ReplyDelete
  2. klau blog sy plain dan tak cool mcm mane? haha

    ReplyDelete
  3. hihi...kak nk g check lurus rambut pakai seterika tu...

    ReplyDelete
  4. waahh! makaceh kak rara tag Shikio..

    hahah~ suka jugak entry seterika tu ngeee~

    gud luck!!!

    ReplyDelete
  5. @LindaRahimhehehehhe malu lah kak.cite masa sek ritu.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com