21 May 2011

BOYS OVER FLOWERS : shahir dh tunang.betul ke?



aduuuuuhhhh gawat ni gawat.keje apa pon xjadi ni.
nk BW pon terbantut.sbb apa,sbb i dh terJEBAK
dgn drama korea.BOYS OVER FLOWERS,mulanya
member i lah,post lagu kat FB,then i dgr lah.
i'll be waiting for u.huaaaaa seday.dye
tujukan lagu ni kat i sbb i sllu wat status seday pas 
tunang i g vietnam tu.bile dgr lagu dh sedap,
mula lah nk tgk cite dye,episod 1st lepas,2nd
dh jatuh cinta,masuk episod 3,mula lah,tak leh
tinggal dh,kena habiskan nampaknya.
mandi pon belum makan pon belum,sume tinggal,
sampai lah dh kul 4pm,tak leh jadik ni,i think i kena
mandi,perut yg lapar pon tak diendah lagik.
so g mandi dgn pantas nya.then masak megi,then sambung
balik tgk cite ni.boleh ke habes mlm ni ntah lah.

adeh....hero dlm cite ni pon boleh tahan handsomeeee nya
even tak mcmbradpittt,but i love it.love JIHU.
huaaaa suke rambut dye,suke sgt.i tak tau bile kua
cite ni,maybe i org yg paling last tgk kot,heee.
yelah,dulu layan lah korea.sejak ada blog ni,sume tinggal.
skng ni je layan balik,yelah sejaksejak solo ni,
heeee~ nanti org tu dh balik dr vietnam.tinggal lah korea.
hehehehe.

p/s : jom g jalanjalan korea nak?
p/s lagik : td housemate i balik umah.kecoh2 kata rozita che wan dh tunang ngan shahir smlm,betul ke?

20 comments:

Lieyda said...

eh yeke? alaaaaa xsesuai

eLLa said...

best citer suke sgt...handsome kan lee min h..seme handsoome ..hehe

BeL NabiLah said...

ha?? ala~ xmau2 x ske haha

Cik Kamoo said...

Takkan dgn shahir kowt....biar betik??

ieda said...

eh biar benar dikk ... wa2 hot lagi panas tuu berita tuu :)) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ABU said...

mula2 1 pastu 2, pastu 3 pastu kena tengok sampai habis la gamaknya..hahaha

EYFAalias said...

tak suka shahir. ehehhhe. btw, org2 korea memang comel2. geram je tgk. kalau kawen dgn org korea anak mesti comel2. ahhaa

h A n Y S said...

sama lah kita dulu masa mula2 tgk cite ni kat hostel, dok ngadap cite ni except waktu solat, mandi, makan tdo, klas,the rest, ngadap muka hero, slagi x habes, slagi tu rasa gelisah, haha! tak boleh blah~ ;))

Munirah said...

uu..kalau betul btunang bila nk release gamba tunang nihh

Ain Zulaikha said...

tetibe teringat mak, hari tu ada iklan cinta melody, pastu mak tak nak tgk.. hahahha sebab takut tak leh nak miss. mesti rasa nak tgk sampai habis.. ahhahaha..

errr yeke? T__T shahir ni kan, tak gitau i pun!! haha

Munirah said...

menyibuk dkt sini kejap, rara, nk bgtau yg awak kena tag :)

Rash said...

Salam kenal =)

lama dh cite ni ;p huhuhu.. bg rash jihu tu jambu+cute.. tp gu junpyo sgt hensem!!

Izyan Masri said...

GEUM JANDI SANGAT SEPADAN DENGAN GU JUN PYO.HAHA.SEMANGAT NI

bunga said...

best2..layan..buagn dha tengok//

Miecyber said...

Ohhh....

Faktor menyebabkan tanah runtuh menimpa Rumah Anak Yatim & Anak Kebajikan Madrasah Al-Taqwa,Hulu Langat

Papa Mifz said...

kalo betul dah tunang...hancur luluh la hati Dato2 & Tan Sri2 di luar sana...hehe

daddyzkool said...

alaaa tak nampak la tulisan kecik2...heeee

msredcheesecake said...

CIK RARA,
MSRED DA ABIS TENGOK BOF MASA TIME PANTANG ARI TU...HEHEEE...BUSEN BERPANTANG KAT UMAH....

DORG NI CUN SGT SAMPAI DA NAMPAK CAM POPMPUAN DAH

hakamah hamyadi said...

saya pn addict gile cite ni..huhu...duk lepak ats katil je layan BOF ni...sy suka jun pyo....yeke??mcm xsesuai je..hehe

syaz@rozelt said...

hehe..rara dh terjebak tengok bof plak..cte nie mmg best..tp rase ur beautiful lg best!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...