Image and video hosting by TinyPic

31 May 2011

BRAD PITT JOLIE mahu kawen cepat

heee tu lah bezanya adat kite n dorg kan.dah bercinta bertaun.
dh buat macammacam baru nk kawen.mmg sempoi giler.
tapi sempoisempoi pon kalau kite mcm tu,nt kat sana
menjawap lah sendirik ye.

"SETELAH enam tahun bersama tanpa ikatan yang sah, akhirnya aktor Brad Pitt ingin segera berkahwin dengan kekasih hatinya, Angelina Jolie.
Ini kerana, keenam-enam anak pasangan tersebut, Maddox (9), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5) dan si kembar Knox dan Viviene (2) telah memaksa mereka untuk segera menjadi suami isteri yang sah.

"Selalunya kami akan memberitahu anak-anak Mom dan Dad akan keluar bercumbuan sebentar dan mereka akan menjawab, eee... jijik", seloroh Pitt.
Pitt turut menyatakan bahawa dia dan Jolie sanggup membuat apa sahaja demi membahagiakan keenam-enam anak mereka itu dan berusaha untuk hidup secara normal seperti orang lain"
hmm bagus kan mereka ni.sanggup jaga anak angkat ramairamai.
kalau lah dorg ni islam,mst banyak dpt pahala.heee.

p/s : suke tgk pitt dgn jolie ag dr pitt ngan jeniffer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. dah tua br nk kawen kan..hihi =)

    ReplyDelete
  2. sama2 padan...tapi diorang mmg bercinta lama2 baru kawin..

    ReplyDelete
  3. CIK RARA,
    SOKONG BRANGELINA GAK...JENNIFER KURANG SKET LER....KAGUM NGAN DIORG ANAK RAMAI...

    ReplyDelete
  4. bgus la da nk kawen..hehe.. btw, pes tym dtg cni.. tengok nma u sma la ngan nama memeber kite..^__^

    ReplyDelete
  5. tu la adat dierang....dah beranak pinak baru nak jadi pengantin baru... apepun pasangan ni memang secocok...

    ReplyDelete
  6. tu la adat dierang...dah beranak pimak baru nak kahwin...apepun pasangan ni memang secocok

    ReplyDelete
  7. Rara ... senang jugak update ngan email....tak yah log in domain bloggers cuma font dia tak sama je lah. Tp still leh hapdet.

    Rara....post comment ni buat pop up la senang...ge ge ge

    ReplyDelete
  8. huh mmg pelik omputih ni..mmg tkleh dijadikan ikon. huhu

    ReplyDelete
  9. dah rasa itu ini baru nak kawen..
    heheh..
    dasar mat saleh!!:p

    ReplyDelete
  10. tulah bezanya mereka kafir laknatullah dengan kita anak2 cucu para nabi .. :))

    ReplyDelete
  11. dah bersekedudukan lama dah..baru nak kawin ayoh..hahaha

    ReplyDelete
  12. tapi dorang mmg sweet couple! sgt suke!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com