31 May 2011

BRAD PITT JOLIE mahu kawen cepat

heee tu lah bezanya adat kite n dorg kan.dah bercinta bertaun.
dh buat macammacam baru nk kawen.mmg sempoi giler.
tapi sempoisempoi pon kalau kite mcm tu,nt kat sana
menjawap lah sendirik ye.

"SETELAH enam tahun bersama tanpa ikatan yang sah, akhirnya aktor Brad Pitt ingin segera berkahwin dengan kekasih hatinya, Angelina Jolie.
Ini kerana, keenam-enam anak pasangan tersebut, Maddox (9), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5) dan si kembar Knox dan Viviene (2) telah memaksa mereka untuk segera menjadi suami isteri yang sah.

"Selalunya kami akan memberitahu anak-anak Mom dan Dad akan keluar bercumbuan sebentar dan mereka akan menjawab, eee... jijik", seloroh Pitt.
Pitt turut menyatakan bahawa dia dan Jolie sanggup membuat apa sahaja demi membahagiakan keenam-enam anak mereka itu dan berusaha untuk hidup secara normal seperti orang lain"
hmm bagus kan mereka ni.sanggup jaga anak angkat ramairamai.
kalau lah dorg ni islam,mst banyak dpt pahala.heee.

p/s : suke tgk pitt dgn jolie ag dr pitt ngan jeniffer

15 comments:

YanaMIB said...

dah tua br nk kawen kan..hihi =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kawen2 la cepat,anak2 pun dah desak

bunga said...

sama2 padan...tapi diorang mmg bercinta lama2 baru kawin..

msredcheesecake said...

CIK RARA,
SOKONG BRANGELINA GAK...JENNIFER KURANG SKET LER....KAGUM NGAN DIORG ANAK RAMAI...

IzwanNie Eynia said...

bgus la da nk kawen..hehe.. btw, pes tym dtg cni.. tengok nma u sma la ngan nama memeber kite..^__^

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

tu la adat dierang....dah beranak pinak baru nak jadi pengantin baru... apepun pasangan ni memang secocok...

lizz said...

tu la adat dierang...dah beranak pimak baru nak kahwin...apepun pasangan ni memang secocok

Cik Kamoo said...

Rara ... senang jugak update ngan email....tak yah log in domain bloggers cuma font dia tak sama je lah. Tp still leh hapdet.

Rara....post comment ni buat pop up la senang...ge ge ge

rara pinkmafia said...

@Cik Kamoocik kamoo.dah.special for u.hehehe

AISH said...

huh mmg pelik omputih ni..mmg tkleh dijadikan ikon. huhu

diana said...

dah rasa itu ini baru nak kawen..
heheh..
dasar mat saleh!!:p

♥MiZz-siHa♥ said...

tu la adat diorng..hahahaa

ieda said...

tulah bezanya mereka kafir laknatullah dengan kita anak2 cucu para nabi .. :))

ABU said...

dah bersekedudukan lama dah..baru nak kawin ayoh..hahaha

Cik Azizah said...

tapi dorang mmg sweet couple! sgt suke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...