Image and video hosting by TinyPic

11 May 2011

buat status,sendiri LIKE,sendiri KOMEN

sape ada acc FB?angkat kaki cepat.cepatttt laaaaa.
hee.ngade tak?meh tepok dahi i.huaaaaaa.
bukan nk buat cite sal mark zugebergh tu.but pasal sape yg
ada acc FB tu.ok lah kalau korg nk update status FB tu kan.
mmg tu lah kegunaannya.but knp eh,bile korg update
status,i tgk korg lah like sendiri,korg lah komen sendiri.
tanpa org lain yg like n komen di status anda.
hmm mcm kelakar pon ada.

ramai gak i tgk yg cm ni.hmm best ke bile sendiri buat status,
sendiri like n sendiri komen.hmm pelik kan.seingat i,
i tak penah like entry sendiri.cm kelakar pon ada.
dh update status dh lah,biarlah org lain yg like or komen.
knp kite sendiri nk like pulak kan.
sory eh kalau ada sesape yg terasa.heeee~
just pelik je.myb korg ada alasan tersendiri kot.hehe
chilll~

i rasa org cm ni lebih elok gunakan twitter je kan kan =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. hahahaha...cik intan un pernah buat macam tu gak..sendiri like sendiri komen..sawan..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaaa selalu jugak jumpa orang yg jenis macam ni. semuaa status dia, dia sendiri yg like.

    lagi satu, ada jgk blogger yg stail follow blog sendiri. huuuu taktau lah kenapa, mungkin saje nak meramaikan follower kot. pape pun, mungkin diorang buat mcm tu sbb ada tujuan memasing kan? mana lah kita nak tau. peace!

    ReplyDelete
  3. kadang2 ader jugk like status or paper yg saye update kt fb sbb tak tahu..tpi xseme r saye like..

    ReplyDelete
  4. betul tuuu. kawan-kawan eyfa ramai macam tu. Dah update status lepas tu like sendiri. Aduhai. HAHA

    ReplyDelete
  5. selalu gak buat kalo macam xdek spe nk komen..kehkeh

    ReplyDelete
  6. boleh juga kot..supaya apa yg dia post tu naik semua ke atas..hehe..apa apa je lah

    ReplyDelete
  7. hurm.. x active FB. =p

    ReplyDelete
  8. nasib baik x pernah like status sendiri

    hehehe~

    sebenarnya diorang nak bnyk kan jumlah like status diorg tu, sbb tu diorg pon join like

    ReplyDelete
  9. kite like entry sndri sbb nak ping blog kat fb :)

    ReplyDelete
  10. tul tu..akak tak pernah like status sendiri..dan jd org pertama komen status sendiri..klakar jek

    ReplyDelete
  11. hahaha~ aku slalu akn like link blog aku sndiri kat fanpage aku ... sbb? saje na naikkan insights, muahaha~

    ReplyDelete
  12. ahahaha.. takde keje.. baik tak payah buat status.. ^^

    ReplyDelete
  13. nasib baik i xpernah wat..

    pssttt!!ader mmb i yg wat cam 2 jugak =]

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com