11 May 2011

buat status,sendiri LIKE,sendiri KOMEN

sape ada acc FB?angkat kaki cepat.cepatttt laaaaa.
hee.ngade tak?meh tepok dahi i.huaaaaaa.
bukan nk buat cite sal mark zugebergh tu.but pasal sape yg
ada acc FB tu.ok lah kalau korg nk update status FB tu kan.
mmg tu lah kegunaannya.but knp eh,bile korg update
status,i tgk korg lah like sendiri,korg lah komen sendiri.
tanpa org lain yg like n komen di status anda.
hmm mcm kelakar pon ada.

ramai gak i tgk yg cm ni.hmm best ke bile sendiri buat status,
sendiri like n sendiri komen.hmm pelik kan.seingat i,
i tak penah like entry sendiri.cm kelakar pon ada.
dh update status dh lah,biarlah org lain yg like or komen.
knp kite sendiri nk like pulak kan.
sory eh kalau ada sesape yg terasa.heeee~
just pelik je.myb korg ada alasan tersendiri kot.hehe
chilll~

i rasa org cm ni lebih elok gunakan twitter je kan kan =)

15 comments:

CutieIntan said...

hahahaha...cik intan un pernah buat macam tu gak..sendiri like sendiri komen..sawan..hahahahaha

ramlah melaram said...

hahahaaa selalu jugak jumpa orang yg jenis macam ni. semuaa status dia, dia sendiri yg like.

lagi satu, ada jgk blogger yg stail follow blog sendiri. huuuu taktau lah kenapa, mungkin saje nak meramaikan follower kot. pape pun, mungkin diorang buat mcm tu sbb ada tujuan memasing kan? mana lah kita nak tau. peace!

eLLa said...

kadang2 ader jugk like status or paper yg saye update kt fb sbb tak tahu..tpi xseme r saye like..

EYFAalias said...

betul tuuu. kawan-kawan eyfa ramai macam tu. Dah update status lepas tu like sendiri. Aduhai. HAHA

sui nawi said...

comelnyee tudung u

ayleencutegirl said...

selalu gak buat kalo macam xdek spe nk komen..kehkeh

kiz said...

boleh juga kot..supaya apa yg dia post tu naik semua ke atas..hehe..apa apa je lah

-k.Hani- said...

hurm.. x active FB. =p

Miss Shikio said...

nasib baik x pernah like status sendiri

hehehe~

sebenarnya diorang nak bnyk kan jumlah like status diorg tu, sbb tu diorg pon join like

Cik Mira said...

kite like entry sndri sbb nak ping blog kat fb :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tul tu..akak tak pernah like status sendiri..dan jd org pertama komen status sendiri..klakar jek

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ aku slalu akn like link blog aku sndiri kat fanpage aku ... sbb? saje na naikkan insights, muahaha~

Ayie said...

ahahaha.. takde keje.. baik tak payah buat status.. ^^

kucarkacir said...

ala, biasa la tu..haha..

the girl next door said...

nasib baik i xpernah wat..

pssttt!!ader mmb i yg wat cam 2 jugak =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...