15 May 2011

BYEBYE SAYANG!

i will miss dis mengadangada face.
muncul jugak 15.05.2011.
 tarikh syg kena g vietnam utk training sebulan
kat sana.sabtu lagi syg dh balik KL,
packingpacking barang,cr barang nk bwk g sana
tiap kali teman syg,hati i rasa sayu je,2
 3 hari sblm syg nk g,bile teringat
or terkenang,hati ni mst rasa sayu.
mata pun mst panassss je.then mengalir air mata.
stock megi syg =)
kata lah apa pun yg u oulsss nk kata.
nk kata i mengada-ngada ke,gedik ke,
kata lah,i tak kisah.but tu yg i rasa.
every second i terfikir pasal tu.mst seday.
smlm pas temanteman syg blibli brg,
g mkn ngan syg,i cepat sgt terasa skng ni.
cepat je nk marah.eb mintak maaf syg,
but eb tak bermaksud nk buat cm tu.
eb mcm tak sanggup nk pisah,even sebulan.
eb tak nak.tak nak.but the time will come.
i have to face it.


pagie td,syg amik,syg kata nk breakfast sama.
i pon mangun awal.syg kata nk mkn mcD,
kami g mcD,bli hash brown n hot cake.
i suap syg mkn,sambil nanges.i feel so sad.
seday sgt.mengada kan?ahhhh biarlah,mmg i mengada.
syg manjakan i mcm tu.byg kan org yg sllu manjakan
kite,but dye takde,mcm mana?can u feel it?
bile syg nk tinggal kan eb,eb tak boleh,masa otw g airport,
i try to smile.
but dlm hati.Allah je yg tau.nk nanges.
but cover.malu dpn sume org.sampai airport.
hati i lagik berdebar-debar.dh nk dekat.jap g syg nk g dh.
syg dgn piccy pasport 3tahun lepas.skrg more tembam. =)

apex wanted face.heheheh.teruja dpt g luar negara.
then syg g check in.oh GOD,pretending fake smile.
i tak nk bg syg risau.i nk syg g ngan tenang.
but tak boleh.tak boleh.masa anta syg kat gate,
i nanges.siap kua hingus ag.tu bukan lakonan.
itu betul.syg dh g,lambaian syg,senyum syg,
perut muncet syg.i will miss u syg.i will miss u.

eb akan tunggu syg balik bulan depan.
eb tak kisah syg tak kurus pon masa syg balik nanti.
asal kan syg balik ngan selamat n sihat.tu yg eb nak.
sygggggggg,eb nanges di saat taip entry ni.
eb syg syg,moga kita kekal ke akhir hayat syg.i love u.
eb tunggu syg balik nt.syg........

masa masuk je kete td,nampak cap syg,syg tertinggal.
cium je cap ada bau syg.Ya Allah.tak sanggup rasa.
syg cepat balik ye.

11 comments:

ieda said...

amboiiiii kemain layie sayang ! ... ekekkeke x leh jadi nie .. nie kena kawinn cepat2 .. aminnnnnnnnnnnnnnnnn :))

sabar ya dikkk .. jauh2 tuu semakin cayunkkk ... rinduuu ketat2 .. haaaa baru ada classs ( adehhh dah rasa cam nak titunn lahhh .. )

gud nite dear .. :))

rara pinkmafia said...

@ieda
hmmm nk kwen sok lah k.eida.hehehe. insyAllah bulan 10 ni.nt jemput eh.

Neena Jamal said...

alooo, sedihnya.. doa supaya dia sihat kat sana, sebulan kejap je cikrara syg oi..

rara pinkmafia said...

@Neena Jamalthnks neena.but mmg seday giler.dh pedih2 mata nanges ni.

Syuxer said...

heheh dia bukan saja2 pi tuh..ada hikmahnya..lagipun "sayang awk" itu gak yang akan menyara awk kemudian hari..ni kira memantapkan bakal pencarian rezeki..:)..awk gak yang dapat hasilnya bila dia ada rezeki best hehe..

rileks2 jangan sedih..jap je tuh..sebulan kan??dunia ni sekarang dah pantas..sehari cam sekejap je..

rara pinkmafia said...

@Syuxerthnks syuxer.hmm sehari pun rs jap je skng.hopefully dye sihat2 je kt sana.

ArulchelseA said...

kena tau pasal lelaki..pempuan kena bg semngt..memang sedih dan perlu sedih..tp jgn tunjukn sgt pd bf awk
ia penting sbb tak nak dia rimas dan berbelah bagi dengan air mata awk..awk kena kuat utk bg sokongn pada bf awk..jd truskn bg semngt pada bf awk tu ok..

ini tip2 je..:)

ღ p!nk veLvet ღ said...

oiii gile...aku pon ttbe mata btakung air baca entry ko ni, huhU~
hope ur love lasts forever, aminn~

rara pinkmafia said...

@ArulchelseAthnks arul,i mmg tak nk nanges.but tak boleh.tak tau knp.pas ni i try oke.thnks for tips.i pun tak nk dye risau kt sana.

rara pinkmafia said...

@ღ p!nk veLvet ღyeke yein.jgn seday.ak lagik seday msa taip entry ni. =( thnks yein.hopefully =)

Mama Gee said...

jgn tunggu lama2.....
hehe dugaaann..
berpisah ni kadang2 best gak
buat rindu tu makin mengebu2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...