05 May 2011

DEFAULT FB pic PM

wahhh hokFM ni,tau lah PM nk dtg konti sok,
sampai def kat fan page pon pic PM.hebakk hebakk.
korg sume mesti tau kan,sok (jumaat) PM kite akan
keudara kat HOKFM kul 7.30am sok.
korg rasa cane?agak tak sabar ke,@biasabiasa je.
if kite yg keje kat konti HOK tu maybe lah rs nebes kan.
but i rs biasa je.just nk jugak dgr cane gayanya PM kite
berAKSI bersahaja kan.katanya sok FBI pon
siap nk main DAM aji lagik ngan PM.
huaaaaaa.rilexxxx je kan main dam ngan PM.
nanti leh cite kat anak cucu cicit sume.hahahaha.
ok lah,tak leh komen lebaylebay,t kena GAM lak blog i.heee.
chill~

7 comments:

Amirrah Zawani said...

ada dengar kat hotfm gak hari tu pasal PM nak dtg ni.. :)

najmi^^ said...

hohoho.. 1 malaysia^^

rara pinkmafia said...

amirrah : heeee.sok kite dgr ramai2 eh =)

najmi : ye ye 1 malaysia.

misz molecule said...

ermm..cam gempaq je dgr pm nk dtg..



sbb tu dah prepre awl2 nak stay tune ng radio awl2 pgi:)

theHijabis said...

Hi! Satin shawl ups for grab! Visit www.theHijabis.blogspot.com

Encik MT said...

agak2 kalau encik mt datang,dorang nak tak kecoh2 camtuh?haha!

kucarkacir said...

boleh x tnyer pm kita bile dia nak buat anak?
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...