Image and video hosting by TinyPic

26 May 2011

Dynas Buka Butik Ibu Mengandung


Dynas Mokhtar sanggup berbelanja besar dengan mengeluarkan wang sejumlah RM150,000 untuk membuka butik Dynas Nursing Attire (DNA).


"Sebenarnya saya tidak ada keberanian dan kurang yakin untuk membuka perniagaan bersendirian lebih-lebih lagi terpaksa mengeluarkan modal yang besar tanpa membuat pinjaman"
"Bagaimanapun, keluarga, ibu dan seorang rakan daripada Nurturing Concept iaitu Rita yang telah menaikkan semangat dan menyokong saya untuk bergerak sendiri dalam perniagaan ini," katanya yang ditemui pada pelancaran butik DNA di The Curve

alahai,dynas ni mmg comels kan.bukak butik utk ibu mengandung lagik.mst bajubaju sume gempak gempak kan.eeuuuwww tak sabar *dusshhhhh gatai.hehehe.

dynas dikatakan mengeluarkan modal sendiri sebanyak 150K,fuyooohhh,manyak nye duet dye.sllu org buat pinjaman.ni pakai duet sendiri kau.ok lah tu kan,sekurg kurg nya tak yah runsing nk pk nk bayar monthly.
caya lah dynas.nanti bile i dh nk jadi ibu nanti i singgah butik u k.hahahaha.bile taun nya tak tau lah ag.kikiki.

to ibuibu diluar sana.leh lah terjah butik dynas ni.mst anda nampak lagik gorgeous lagik even ngah preggy.weeeeeeeeee. 

baju dynas ngan anak dye same.sweet je!

14 comments:

MOK&SONS said...

heheh comeinyer sariyanti..(cakap slow2..takut bini dengar..hahaha)

ABU said...

wah best la jadi artis..banyak duit blh buka perniagaan sdiri..xbuat pinjaman pulak tu..huhu

Mila Ahmad said...

cumelnyer dinas dgn anak pakai sedondon!

eLLa said...

aah sweet jer biler pakai baju same..kita time dlu2 pown pakai baju same biler raya jer..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

rsnya dulu dia bukak butik dgn Awal kan? eh ke tu artis lain..tah ah lupa dah..tp okehlah..moga berjaya dsnas dgn businessnya..bg sy dia x comel tp lawa..sbb dia tinggi gila comel mcm x sesuai hehe

Ejat said...

bagus la bukak butik org mengandung..semoga busines kak dynas trus maju and succes..good luck
:)

ieda said...

dia nie memang sweet .. tu ada make up .. kalau x der still maintain lawa .. admire ngan body dia lalalala :)

nadia ar-rumaisha said...

anak dynas macam muka husband dia...sangat comel anaknya...like mom dia yg juga sangat cantik...

mOon jOhari said...

...yeyeahhhh...ni x sabaQ nih...mesti jual baju2 preggy yg cun2....hehehehe....ssh taw nak cari baju preggy yg cun....elehhhhh...mcm la pernah mngandOng....adOiii...

Liyana Zahim said...

nk menandong gakkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! herher..

D_08 said...

uiiii...macam anak daghe si dynas.......
bagoih le melabor untok sesuatu yang bulih bagi pulangan pade die..... tapi kene betoi2 le...udah banyak keluo...kene le dapat balik modei tu...

P/S: takde penat eihhh taip macam tu......
buat ape le awok nak maghah pade yang komen macam tu...hak memasing kan???..... tapi awok salute jugak le mike yong....sebab beghani letak link ke blog sendighi dibandingkan yang bagi komen pedas....tapi tak beghani letak link ke blog sendighi.... errr...cik safura paham ke dak ni???

♥MiZz-siHa♥ said...

dua2 comei...kat the curve ke kedai die??

tia @ Ini Kisah Tia said...

okey lah tu . yelah , kerjaya artis ni bukan kekal selama-lamanya ;)

Imtiaz said...

alahai...kita dah nak bersalin, tak sempat nak try baju rekaan dynas...kena tunggu 3 tahun lagi lah kot...
Beautiful Di Luar, Beautiful Di Dalam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...