Image and video hosting by TinyPic

15 May 2011

eb mintak maaf syg!

im trying syg,im trying,eb dh try untuk tak menanges.tapi eb seday sgt,sgtsgt seday.
eb tau syg g sana atas urusan kerja,tapi syg g jauh.g jauh sgt.bukan boleh balik.
walaupun sume org kata sebulan jeee.sebulan jeeee.tapi kite tak penah berpisah,
even seminggu,penah pon sekali je masa syg g Sydney last year. after that tak pernah.
mmg lah syg boleh call,tapi tetap tak same.tetap tak same.eb seday sgt,tadi eb tak nak nanges.
but bile kenangkan sok syg dh nak g,eb jd seday.mcm tak boleh nk terima kenyataan.
sampai jugak masanya syg g sane.eb rasa like eb nk tido sebulan,then bukak bukak mata eb nk tgk
syg dh ada depan mata eb.syg,i if syg bc entry eb yg ni,eb nk syg tau yg no one can replace u.
even syg busuk ke,masam ke.i will love u syg.i love u.eb janji eb tak notynoty kat sini.
syg doakan eb sllu sihat ye.i will miss u.hopefully sebulan tu akan berlalu dgn cepat.
amin.eb rasa mcm tak nk tidur je mlm ni.tak sanggup nk hantar syg sok kat lcct.
syg,eb nk ikut,nk duk dlm beg.takpe.asal kan eb ada ngan syg.but itu mustahil kan.
eb tau.takpe lah syg,eb redha.syg jaga diri k.syg hari hari peluk BB yg eb buat kat syg tu taw.
eb jait BB tu dgn penuh kasih syg.eb akan cium baju syg harihari. =(

p/s : sesiapa yg ari ari jumpa BF or GF,hargailah pasangan anda.anda cukup bertuah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. akak sabar eh :)
    kalau long distance love mcm sy ni lagi byk dugaan. hehe. yg penting kite sabar. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com