06 May 2011

Elakkan diri Keluar waktu MAGRIB-MAGRIB BERDARAH

dari kecik dulu lagik mmg mak dah ajar.magrib je balik
umah.magrib je balik,tutup sume pintu,mandi,solat.
cume dah besar ni je kadangkadang lalai sket.
kalau kua dating tu mesti terlewat balik.
tapi mmg kan,rasa tak sedap sgt nk duk kat luar waktu
magrib n rasa nya lain sgt.burungburung pun berkicau,
hari dh nak gelap.better duduk dlm rumah lah,sbb masa tu pun
mak kata syaitan berkeliaran.hmmm.dgn tragedi smlm.
takut giler baca.Maghrib berdarah
"kejadian kira-kira jam 7.20 malam ketika azan Maghrib sedang dilaungkan itu, mayat tiga mangsa bergelimpangan di atas jalan raya manakala seorang lagi maut selepas tersepit dalam keretanya."

"semua mangsa tercampak ke atas jalan sebelum dua lori dari arah sama dikatakan tidak sempat mengelak lalu menggilis tiga daripada mereka iaitu Ariff, Chik Shamsuddin dan Muhammad Faizal menyebabkan mereka terbunuh serta-merta"

nak baca lagik? SINI

Ya Allah,mmg sedih giler baca lah.ketika azan magrib dilaungkan.
apa lah yg mereka alami sbnrnya disaatsaat tu kan.
moga roh mereka dicucuri rahmat.

12 comments:

mOon jOhari said...

pernah accident jth mtr thn pas...waktu mgrb...amek adik balik keje...tp x teruk la...sekarang ni kdg2 balik keje waktu mghrb...mOga dijauhkan la dr kejadian2 berdarah mcm ni...

Syuxer said...

fuuhhh tragedi betul time maghrib mereka maut..al-fatihah kepada mereka yang terlibat eksiden maut itu..

memang banyak pun syaitan tengah berkeliaran time2 gitu..huhu..mintak2 semua tidak ditimpakan kejadian sebegini...biarla mati dengan mayat yang smpurna..

Anonymous said...

adoiii.... seriau tol lah...

AdaApe..? said...

btul tu...jgnla kuar waktu2 mgrib..mmg bhaya..moga2 dpt d elakkn..

fara_farez89 said...

semoga roh mereka dicucuri rahmat....setiap yg berlaku ada hikmahnye

LindaRahim said...

semoga rohnya dicucuri rahmat....

misz molecule said...

eeee..mintak simpang..inalillah..


klu prmpuan xelok sgt2 kua tym mgrib

Firdaus Kasim said...

byk hantu dan syaitan berkeliaran pada waktu maghrib.. mungkin ada kaitan dgn kemalangan

Entri best:
Apa Itu SPAM?

Drunbella Khoo said...

al-fatihah buat mangsa2 kemalangan.
huhuhu.
T_T

♥MiZz-siHa♥ said...

semoga di cucuri rahmat..amin..

kucarkacir said...

sadis2..

Anonymous said...

innalillah....smoga roh mereka yg beragama islam dicucuri rahmat n diampunkan dosa2..al-fatihah..amin,,nauzubillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...